Ja muuttaminen onkin mukavaa

Muutto tuo aina mukanaan jotain uutta ja jännittävää. Yksi ovi sulkeutuu samalla kun toinen aukeaa. Usein muuttaminen voi kuitenkin olla hyvin stressaavaa ja epävarmaa aikaa. Muistettavaa on paljon, tavarat pitäisi pakata, muuttoapu olisi hyvä hommata ja loppusiivouskin pitäisi jotenkin järjestää. Sähkö-, vakuutus- ja nettisopimuksien päivityksetkin pitäisi muistaa jossain vaiheessa hoitaa.

Muuttomaailma.fi - Kaikki, mitä muutossasi tarvitset

Muuttomaailma.fi on helppokäyttöinen täyden palvelun muuttosivusto, josta löytyy sinulle sopivin muuttopalvelu ja kaikki muu tarpeellinen: ohjeet muuton suunnitteluun, tarvittavat muistilistat ja hyväksi havaitut vinkit.

Muuton suunnittelu

Hyvin suunniteltu muutto on puoliksi tehty. Nappaa talteen muuttajan muistilista ja parhaat vinkit, joiden avulla vähennät huomattavasti stressiäsi.

Muuttomaailma.fi: Muuttajan muistilista

Muuttopalvelu auttaa

Haluatko minimoida vahingot, säilyttää ystävyyssuhteet ja nauttia muutosta? Se onnistuu, kun hankit ammattilaiset hoitamaan muuton. Katso millaista apua on tarjolla.

Muuttomaailma.fi: Muuttofirma avuksi

Muuttolaatikot ja pakkaus

On tärkeää huolehtia, että laatikoita on riittävästi eikä niitä ole pakattu liian täyteen. Hyvin pakatut tavarat on helppo muuttaa turvallisesti ja ehjänä uuteen osoitteeseen.

Muuttomaailma.fi: Muuttolaatikot


Kilpailuta mukavampi muutto

Suomi on täynnä osaavia muuttofirmoja ja niistä itselle sopivimman löytäminen vie aikaa ja energiaa. Muuttomaailma.fi:n kautta tavoitat kerralla muuttofirmat ja saat heiltä tarjoukset. Lisäksi näet muiden muuttajien arvosteluja yrityksestä.

Mistä muutat?

Mihin muutat?

Sähköpostiosoitteesi

Kilpailuta mukavampi muutto

Mikä on Muuttomaailma.fi?

Muuttomaailma.fi:n avulla säästät aikaa, rahaa ja hermojasi. Helppokäyttöinen tarjouspyyntölomake auttaa kerralla määrittelemään sopivan muuttotarpeen ja välitämme sen suoraan siitä kiinnostuneille muuttofirmoille.

1. Jätä tarjouspyyntö

Helppokäyttöinen ja selkeä lomake auttaa määrittelemään muuttosi kerralla.

2. Vastaanota tarjouksia

Välitämme tarjouspyynnön muuttofirmoille ja he tekevät sinulle tarjouksia muutosta.

3. Valitse sopivin

Tutustu arvosteluihin, valitse sopivin tarjous ja nauti mukavammasta muutosta!

Saat yhteydenotot ja tarjoukset suoraan muuttofirmoilta. Tarjouksen yhteydessä voit tutustua muuttofirman saamiin arvosteluihin, joita aikaisemmat muuttajat ovat antaneet. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista ja riskitöntä! Maksat ainoastaan valitsemallesi muuttofirmalle heidän veloittamansa maksun muutosta.Kilpailuta mukavampi muutto
Sammio