Testaamme 16.10-30.10.2019 aikavälillä Instagram-näkyvyyttä osana Nousu Plus -paketteja, jotka ovat ostettu Tampereella sijaitseville kohteille.

Kaipaatko kohteesi myyntiin lisäboostia?

Etuovi.com Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketilla tavoitat oman alueesi asunnonvaihtajat Etuovi.comista ja Facebookista helposti ja vaivattomasti. Tämä lisänäkyvyys on todellinen tehopaketti kohteen myyntiin!

 • Nostat kohteesi ensimmäisten hakutulosten
  joukkoon
 • Saat lisäksi 4 vrk sponsoroidun
  Facebook-näkyvyyden, joka kohdennetaan
  Etuovi.comin käyttäjätiedon ja Facebookin
  aluekohdennuksen perusteella*
 • Maksaminen kätevästi verkkopankin kautta
Etuovi.com Nousu Plus 89 €

Osta ilmoitukselle lisänäkyvyyttä...

 • kun kohde on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja kiinnostus on tasaantunut
 • kun päivität myynti-ilmoitusta (esim. hintaa tai kuvia)
 • kun lisäät esittelyajan

Tällä lisänäkyvyyspaketilla moninkertaistat myynti-ilmoituksesi herättämän kiinnostuksen ja saat tekemillesi muutoksille lisää silmäpareja. Kokeile heti!

Tutustu muiden itsemyyjien kokemuksiin

Etuovi.com Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketin sisältö

Etuovi.com Nousulla saat uuden lähdön hakutuloslistalla ja nostat kohteesi Etuovi.comin ensimmäisten hakutulosten joukkoon. Tämän jälkeen kohde liikkuu hakutuloksissa alaspäin normaalisti ja nousu-merkintä näytetään kohteella listasivulla 2 viikon ajan. Tilauksen jälkeen myynti-ilmoitus nousee välittömästi hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon. Vahtiviesti lähetetään vain kun olet jättänyt kohteesta ensimmäistä kertaa ilmoituksen Etuovi.comiin.

Sponsoroitu Facebook-näkyvyys sisältää 4 vuorokautta maksettua Facebook-mainontaa*, joka kohdennetaan paikkakunnan alueella asuville asunnonvaihtajille Etuovi.comin täysin uniikin käyttäjätiedon ja Facebookin aluekohdennuksen perusteella. Kohteen mainontaa näytetään Facebookin etusivun uutisvirrassa ja tietokoneella käytettäessä myös oikean sarakkeen mainospaikoilla (ei näy Etuovi.comin Facebook-profiilissa).

Facebook-mainos rakennetaan automaattisesti myynti-ilmoituksesi sisällöstä tilaushetken tiedoilla ja mainoksen sisältöä ei ole aktivoinnin jälkeen enää mahdollista muuttaa. Katso kuva esimerkkimainoksesta

Facebook-mainonta alkaa heti, kun Facebook on tarkastanut, että mainos noudattaa Facebookin mainoskäytäntöjä. Tarkastus tapahtuu yleensä alle 24 tunnin kuluessa, mutta joissakin tapauksissa siihen voi mennä kauemmin. *Facebookin tekemä tarkastus sisältyy 4 vuorokauden mainosaikaan. Jokainen mainos saa kuitenkin samalla rahasummalla maksettua Facebook-mainontaa tarkastuksen kestosta riippumatta. Tarkistuksen jälkeen Facebook-näkyvyys käynnistyy ja saatat nähdä myös itse oman myynti-ilmoituksesi mainontaa, kun käytät Facebookia älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Facebook-mainoksessa oleva kuva tulee olla myytävästä kohteesta. Mikäli automaattisesti muodostuva mainos ei ole yllä mainittujen käytäntöjen mukainen, Etuovi.comilla on oikeus päättää Facebook-mainonta välittömästi.

Voit ostaa Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketin asunnoille, maa- ja metsätiloille, tonteille tai vaikka autotalleille. Nousu Plus -lisänäkyvyyttä ei ole mahdollista ostaa loma-asunnoille eikä ulkomailla sijaitseville kohteille.Voit ostaa kohteellesi Etuovi.com Nousu Plus -lisänäkyvyyspaketin, kun ilmoituksesi on julkaistu ja olet .

Sammio