Kohde

Kuvaus

Uuden ajan asumista Länsi-Pasilassa! Asunto Oy Helsingin Pasilanheikki on valmistunut erinomaiselle paikalle aivan Yleisradion, Pöllölaakson ja Helsingin keskuspuiston naapuriin. Pasilanheikissä 47 yksilöllistä asuntoa. Kaupunkiasumisen edut lähellä luontoa. Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan mm. suoraan lentokentälle menevän junan kyytiin pääsee muutaman sadan metrin päässä sijaitsevalta Ilmalan asemalta. Talo sijaitsee rinteessä, joten sisäpihan näkymäkin on avara.

Ainutlaatuinen varustelu!

Huoneistoissa on kaukolämpöön kytketty lattia­lämmitys kaikissa huoneissa, tilavat, lasitetut parvekkeet ja käyttömukavuutta lisäävät parvekematot. Laadukkaat kodinkoneet sekä pintamateriaalit ja turvallisuutta lisäävä ovipuhelin.

Taloyhtiössä on kaikkien talon osakkaiden käytössä laadukkain materiaalein sisustettu saunatila ja oma kuntosali sekä ruokalähetille suunniteltu erityinen palvelueteinen, johon lähetti voi toimittaa ruokaostoksesi. Helppoa ja nopeaa!

Yhtiössä on osakkeina myytäviä autohallipaikkoja. Kysy asuntomyynnistä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2017
Arvioitu valmistusmisaika:
Tammikuuta 2017
Taloyhtiö:
As Oy Helsingin Pasilanheikki
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
YLEISIÄ LISÄTIETOJA

TONTIN LUNASTUSOSUUS Tontin lunastusosuus = huoneistoon kohdistuvan tontin lunastusosuuden suuruus vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä. Lunastusosuus ei pidä sisällään lunastusosuuden indeksikorotuksia, julkisen kaupanvahvistajan kuluja eikä muista mahdollisia kaupasta meneviä kuluja. (esim. lainhuudatuskulut). Verohallinnon tulkinnan mukaisesti huoneistoon kohdistuvasta tontin lunastusosuudesta maksetaan 2% varainsiirtovero lunastuksen yhteidessä, kuten asunto-osakkeiden lunastuksestaskin. Lisäksi kaupassa taloyhtiö maksaa lunastusosuudesta 4% kiinteistökaupan varainsiirtoveron, jonka taloyhtiö laskuttaa osakkaalta. Tontin lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan. Lunastushinta on sidottu Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin, jossa lokakuu 1951 on 100 siten, että perusindeksilukuna on vuoden 2011 kesäkuun pisteluku. Kauppahintaa tarkistetaan vuosittain ennen mahdollista määräosien lunastusta. Tarkistusindeksinä on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Kauppahinta tarkistetaan vastaamaan sitä muutosta, joka indeksissä on tapahtunut perusindeksin ja tarkistusindeksin välillä. Tarkistuksen yhteydessä perusindeksilukua ja kauppahintaa muutetaan aina siten, että perusindeksilukua korkeammasta tarkistusindeksistä tulee uusi perusindeksiluku ja uudeksi kauppahinnan lähtötasoksi viimeksi tarkistettu lunastusosuudella vähennetty kauppahinnan määrä. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, kauppahintaa ei kuitenkaan alenneta. Elinkustannusindeksin laskemisesta ja aiemmasta kehityksestä saa lisätietoja Tilastokeskuksesta, www.tilastokeskus.fi, jossa myös julkaistaan kuukausittain elinkustannusindeksin pisteluvut. Tontin vuokravastike on arvio, joka perustuu vuokrasopimuksessa kerrottuun vuokraan. Vuokra tarkistetaan elinkustannusindeksillä vuosittain vuokrasopimuksen mukaisesti).'   TONTTI Asunto Oy Helsingin Pasilanheikin tontti on vuokrattu Suomen Osatontti II Ky:ltä. Vuokra-aika 50 vuotta. (Vuokra-aika alkaen 31.12.2014) Asunto Oy Helsingin Pasilanheikki voi lunastaa tontin kokonaan tai murto-osissa itselleen. TONTIN LUNASTUSOSUUDEN POIS MAKSAMINEN Osakkeenmerkitsijä voi halutessaan yhtiöjärjestyksen, vuokrasopimuksen ja kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti maksaa huoneistokohtaisen laskennallisen lunastusosuuden elinkustannusindeksillä ja em. kustannuksilla tarkistettuna asunto-osakeyhtiölle, joka hankkii seuraavana mahdollisena ajankohtana vastaavan murto-osan tontista vuokranantajalta. Lunastusosuuden voi maksaa ensimmäisen kerran kohteen valmistuessa ja sen jälkeen kerran kalenterivuodessa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
47

Ota yhteyttä

Varte Oy

  • Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio