Kohde

Kuvaus

Saukonpaaden niemi Jätkäsaaressa täydentyy pienkerrostaloilla, joista ensimmäinen, Asunto Oy Helsingin Meripihka koostuu kahdesta talosta. Toinen niistä on aivan kanavan rannalla ja toisen viereen rakennetaan viihtyisä puisto. Meripihka valmistui syksyllä 2017.
Meripihkan asunnot on myyty, mutta yhtiön pysäköintihallista pihakannen alta löytyy vielä autopaikkoja. Kysy lisää asuntomyynnistämme! Autohalli on lämmittämätön, mutta paikat on varustettu lämmityspistorasioin.

Jätkäsaari on merellistä kantakaupunkia parhaimmillaan

Saukonpaasi on niemi, joka erottuu kanavalla muusta Jätkäsaaresta, ja meri ympäröi sitä siis kolmelta puolelta. Meripihka on ensimmäinen kolmesta pienkerrostaloyhtiöstä, jotka rakennetaan Saukonpaaden kanavan varrelle. Niemen keskiosaan sekä kärkeen on tulossa viihtyisät, vehreät puistoalueet.
Jätkäsaaressa rakennetaan uutta, merellistä kantakaupunkia kivijalkakauppoineen ja kahviloineen. Merellisestä kaupunkitunnelmasta voi nauttia tulevaisuudessa muun muassa rantareiteillä ja puistoissa. Lähistöltä löytyy useita kouluja ja päiväkoteja, ja lähin leikkipuisto toimii jo nyt aivan Meripihkan vieressä. Myös liikuntamahdollisuudet ovat hyvät ja paranevat entisestään, kun liikuntapuisto sekä vapaa-ajankeskus Bunkkeri valmistuvat.
Lähin raitiovaunupysäkki on parin minuutin kävelymatkan päässä Meripihkasta. Ruoholahden metroasema ja kauppakeskus ovat alle kilometrin päässä. Helsingin keskustaan on alle kolme kilometriä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
2017
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Meripihka
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
4
Loading...

Ota yhteyttä

YIT Suomi Oy, Asuntomyynti Helsinki keskusta

  • Arkadiankatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 020 433 2990
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio