Kohde

Kuvaus

Helsingin Asumisoikeus Oy rakennuttaa asumisoikeusasuntoja Helsingin Myllypuroon, luonnonläheiselle alueelle ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle kolmen kerrostalon ja viiden rivitalon asumisoikeusyhtiö Spurtti, jonka 91 asuntoa ovat kooltaan 37,5–111,5 m2.
HASO Spurtissa on koteja moneen makuun ja tarpeeseen, yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Rivitaloissa ja kerrostalojen maantasossa pihaterassien täyskorkeat liukulasit tekevät avoterassista ylimääräisen kesähuoneen. Talojen väliin muodostuu suojaisia leikki- ja oleskelualueita. Täydellistä uudistusta kokevalla alueella kaikki palvelut ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat lähellä, samoin julkinen liikenne ja Kehä I.
Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 6–8/2018.
Kohteen ensimmäinen hakuaika oli 18.9.–3.10.2016 klo 12.00 saakka, jonka jälkeen kohteessa on jatkuva haku jäljellä oleviin asuntoihin. Hakemuksen voit jättää nettisivujemme kautta. Haettaessa kohteeseen hakijalla tulee olla kunnan myöntämä asumisoikeusnumero. Numeron tulee olla käyttämätön. Emme käsittele hakemuksia, joissa ei ole asumisoikeusjärjestysnumeroa. Hakuaikana tulleet hakemukset ovat etusijalla. Kesän aikana tulleet hakemukset käsitellään elokuun puolen välin jälkeen. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Elokuuta 2018
Taloyhtiö:
Haso Spurtti
Autopaikkoja:
Autopaikka: 75 kpl
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Asumisoikeus


RAKENTEET, MATERIAALI

Betonielementti


KATTOTYYPPI

Harjakatto


KATE

Peltikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
91

Ota yhteyttä

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

  • Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
  • Puh: 09 310 32329
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio