Kohde

Kuvaus

Hakuaika kohteeseen alkaa maanantaina 29.2.2016 klo 10.00 ja päättyy perjantaina 11.3. klo 12.00. Kolmen ja neljän huoneen huoneistot on tarkoitettu ensisijaisesti lapsiperheille, joilla on arvonnassa niihin etusija. Huoneistoja haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella ATT:n nettisivujen kautta. Vain hakuaikana hakemuksensa jättäneet hakijat ovat mukana huoneistojen ostojärjestyksen arvonnassa.
Lisätietoja kohteesta: http://www.att.hel.fi/fi/omistusasunnot/asunto-oy-helsingin-rio

Asunto Oy Helsingin Rio on vapaarahoitteinen Hitas-yhtiö, joka rakennetaan loistavien kulkuyhteyksien vierelle Jätkäsaareen. Alueen rakentuessa julkiset yhteydet paranevat entisestään ja alue liitetään Helsinkiä kiertävään kevyen liikenteen rantareittiin. Alueelle rakennetaan myös useita kouluja ja päiväkoteja, ja Rion isommat asunnot (3–4 h) sopivatkin erinomaisesti lapsiperheille.

Riossa on 8 asuinkerrosta ja 53 asuntoa, yksiöstä näppäriin kaksioihin ja avariin neljän huoneen koteihin. Saunaosasto, kerhohuone ja kattoterassit ovat kaikkien asukkaiden käytössä. Yhtiöllä on 34 autopaikkaa maanalaisessa pysäköintilaitoksessa.
Rakennustyöt aloitetaan keväällä 2016 ja alustavan aikataulun mukaisesti yhtiö valmistuu keväällä 2018. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta Hitas-ehdoin.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Rio
Autopaikkoja:
Autohalli: 34 kpl
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


RAKENTEET, MATERIAALI

Betonielementti


KATTOTYYPPI

Tasakatto


KATE

kermikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
53

Ota yhteyttä

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

  • Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
  • Puh: 09 310 32329
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio