Kohde

Kuvaus

Vapaat asunnot ovat nähtävillä www.att.hel.fi/hopealaakso Huoneistot-välilehdellä ja ne ovat ostettavissa ottaen kuitenkin huomioon Hitas-asuntoja koskevat määräykset. Yhteydenotot sähköpostitse hanna.tulonen@att.hel.fi.

Kruunuvuorenrannan uudelle alueelle rakennetaan vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde Asunto Oy Helsingin Hopealaakso. Kerrostaloyhtiö nousee hyvälle paikalle, aivan tulevan Kruunuvuorensillan kulkuyhteyksien äärelle. ”Valon kaupunginosa” tarjoaa mietittyjä asumisratkaisuja ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Meri ja luonto ovat aina läsnä, sillä kotisi läheltä löytyy kilometreittäin rantaviivaa ja kolme luonnonsuojelualuetta. Uudet päiväkodit, koulut ja liikuntapuisto tulevat täydentämään alueen monipuolisia palveluita.

Hopealaakso on 7-kerroksinen kerrostalokohde, jossa on 67 asuntoa kooltaan 43–86,5 m2, tilavista yksiöistä aina avariin 4 huoneen asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka tuovat koteihin lisää tilaa. Varastot, pesutupa ja yhteissauna ovat ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiöllä on 40 autopaikkaa.
Rakennustyöt on aloitettu ja arvioitu valmistuminen on loppusyksyllä 2018. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta Hitas-ehdoin.

Lisätietoja kohteesta: www.att.hel.fi/fi/omistusasunnot/asunto-oy-helsingin-hopealaakso

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Hopealaakso
Autopaikkoja:
Autopaikka: 40 kpl
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


RAKENTEET, MATERIAALI

teräsbetonielementti


KATTOTYYPPI

Tasakatto


KATE

bitumikermikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
67

Ota yhteyttä

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

  • Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
  • Puh: 09 310 32329
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio