Kohde

Kuvaus

Koivuheikissä on jäljellä ylimmän kerroksen upea 51,5 neliön penthouse koti. Ylimmän kerroksen ainoasta asunnosta on upeat ja avarat maisemat jopa yli 10 metrin pituiselta parvekkeelta!

Koivuheikissä lämmitys tuotetaan maalämmöllä ja 20 % talon sähköstä tuotetaan aurinkoenergialla. Taloyhtiöllä on myös oma saunatila, kuntosali, pesutupa ja kuivaushuone.

Asunto Oy Vantaan Koivuheikki on kahden kerrostalon yhtiö, jossa on 41 asuntoa – 15 yksiötä, 18 kaksiota ja 8 kolmiota. Koivuheikki edustaa modernia asumista parhaimmillaan ja hyvin suunnitelluissa asunnoissa sekä taloyhtiössä arki sujuu!


LISÄTIEDOT

Katja Raninen, puh.0290804040, myynti@varte.fi

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Lokakuuta 2018
Taloyhtiö:
As Oy Vantaan Koivuheikki
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
YLEISIÄ LISÄTIETOJA

Tontin lunastusosuus = huoneistoon kohdistuvan tontin lunastusosuuden suuruus vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä. Lunastusosuus ei pidä sisällään lunastusosuuden indeksikorotuksia, julkisen kaupanvahvistajan kuluja eikä muita mahdollisia kaupasta meneviä kuluja. (esim. lainhuudatuskulut). Verohallinnon tulkinnan mukaisesti huoneistoon kohdistuvasta tontin lunastusosuudesta taloyhtiö maksaa 4% kiinteistökaupan varainsiirtoveron, jonka taloyhtiö laskuttaa osakkaalta. Tontin lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan. Tontin vuokravastike on arvio, joka perustuu vuokrasopimuksessa kerrottuun vuokraan. Tonttin vuokravastike on 21.4.2017 allekirjoitetun vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti 30.11.2019 saakka 1,78€/m2, 1.12.2019-30.11.2022 2,25€/m2 ja 1.12.2022 alkaen 2,49€/m2. Vuokra tarkistetaan elinkustannusindeksillä vuosittain vuokrasopimuksen mukaisesti.  TONTIN LUNASTUSOSUUDEN POIS MAKSAMINEN Osakkeenmerkitsijä voi halutessaan yhtiöjärjestyksen, vuokrasopimuksen ja kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti maksaa huoneistokohtaisen laskennallisen lunastusosuuden elinkustannusindeksillä ja em. kustannuksilla tarkistettuna asunto-osakeyhtiölle, joka hankkii seuraavana mahdollisena ajankohtana vastaavan murto-osan tontista vuokranantajalta. Lunastusosuuden voi maksaa ensimmäisen kerran kohteen valmistuessa ja sen jälkeen kerran kalenterivuodessa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
42

Ota yhteyttä

Varte Oy

  • Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio