Kohde

Kuvaus

Uudet myytävät asunnot Helsingin merellisessä Lauttasaaressa on loppuunmyyty. Mutta ei hätää, uusia asuntoja on myynnissä vielä Helsingin parhailla paikoilla. Asunto Oy Helsingin Bisketti sijaitsee Helsingin Lauttasaaren merellisissä maisemissa. Uusissa asunnoissa on laadukkaat ja trendikkäät pintamateriaalit sekä kattava ja moderni varustetaso. Helsingin Lauttasaaresta löytyvät kaikki hyvän asumisen elementit.

Historiallisesti arvokas, monimuotoinen ja viihtyisä Lauttasaari tarjoaa urbaania saaristoelämää Helsingissä. Kotipaikka on kiehtonut asukkaita jo vuosikymmenien ajan. Monelle helsinkiläiselle Lauttasaari onkin se ainoa ja oikea paikka asua. Bisketin uusi kerrostalo on rakennettu vanhan liikerakennuksen paikalle.

Bisketti sijaitsee rantapuistojen tuntumassa ja vain kävelyetäisyyden päässä alueen vanhasta keskustasta. Wavulinintie sijaitsee unelmapaikalla myös kantakaupunkiin nähden. Kaikki palvelut löytyvät kotikulmilta ja lisää tulee alueen kehittymisen myötä. Ei ihme, että tänne on helppo kotiutua.

Merellisessä Lauttasaaressa viihdytään! Arvostettu, vehreä ja luonnonläheinen kotipaikka tarjoaa ihania merenrantapolkuja, kalliorantoja ja poukamia sekä upeita puistoja ja harrastusmahdollisuuksia. Lauttasaaressa meri onkin upeasti aina läsnä venesatamineen ja virkistyspaikkoineen.

Liikenneyhteydet toimivat Lauttasaaresta jouhevasti. Bussit kulkevat kävelyetäisyyden päästä ja syksyllä 2016 liikennöinnin aloittava Länsimetro helpottaa liikkumista entisestään. Helsingin keskustaan pääsee nopeasti niin julkisilla liikennevälineillä kuin pyöräillen.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2015
Taloyhtiö:
Helsingin Bisketti
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
44
Tontin vuokraaja:
1

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio