Kohde

Kuvaus

Reissumiehen uudiskohde on myyty loppuun, mutta Bonava tuo lisää uusia koteja Helsingin huippupaikoille. Tutustu Konalan, Laajasalon, Pasilan sekä Kuninkaantammen kohteisiin. Asunto Oy Helsingin Reissumiehen uudiskohde koostuu kahdesta kerrostalosta, joista toinen on 4?5 -kerroksinen ja toinen 3?4 -kerroksinen. Reissumies tuo Konalan Wallinmaalle huolettoman viihtyisiä uusia koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nämä kodit on suunniteltu huolella, mikä näkyy muun muassa oivaltavissa pohjaratkaisuissa. Osassa asuntoja on hulppea parveke, osassa kattoterassi ja monessa kodissa oma sauna. Valitse itsellesi ja perheellesi turvallinen ja huoleton koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Konalaan on helppo kotiutua, sillä alueella on jo valmiina kaikki mukavan elämän eväät monipuolisine palveluineen. Lähialueelta ja kävelymatkan päästä löytyvät niin päiväkodit, koulut, kaupat kuin leikkipuistot. Esimerkiksi kauppakeskus Ristikko on vain viitisen minuutin kävelymatkan päässä Reissumiehestä.

Nuorekas, ystävällinen, lapsiläheinen ja kehittyvä kotipaikka tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja virkistysmaastot, joten luontoon ja lenkkipolulle on helppo kipaista liki kotiovelta. Jalkapallo-, tennis- ja koripallokentät sekä tekniikkarata ja kuntoiluvälineet löytyvät reilun sadan metrin päästä. Pyöräilevien asukkaiden iloksi alueella riittää myös kevyenliikenteen väyliä.

Kodikkaasta Konalasta on hyvät liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin muihin ilmansuuntiin. Esimerkiksi Pitäjänmäen juna-asemalle on matkaa vain parisen kilometriä ja bussit kulkevat ihan Wallinmaan kupeesta. Autoilijoille Reissumies tarjoaa pysäköintitilaa kellarikerroksesta, jonne pääsee suoraan kotikerroksista kätevästi hissillä.

Helsingin Reissumies asettuu mukavasti vehreän Wallinmaan lounaiskulmaan Konalantien varteen. Asuinpaikan nimi juontuu paikan historiasta ja alueella 1962-2002 toimineesta Hartwallin virvoitusjuomatehtaasta. Konalaa alettiin rakentaa toisen maailmansodan jälkeen, joten kaupunginosan vanhimmat talot ovat 1940-luvulta. Alueesta on vuosien saatossa kasvanut viihtyisä kotipaikka lämpimissä sävyissään.

Reissumiehessä on mukavat yhteistilat, kuten tilava minikeittiöllä varustettu kerhotila. Täällä on kiva järjestää lasten synttärikutsut, yhteiset kekkerit naapureiden kanssa tai vaikkapa jooga- ja pilatesiltoja. Aurinkoterassi on kuin asukkaiden yhteinen piha talon katolla kutsuen ottamaan kaiken irti yläilmojen rauhasta ja ympäröivästä maisemasta. Talosauna puolestaan tarjoaa lisälämpöä elämään viileinä iltoina ja ulkoilun jälkeen. Pyykkitupa kuivaushuoneineen sekä lastenvaunu-, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot tuovat lisäviihtyvyyttä arkeen.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Lokakuuta 2017
Taloyhtiö:
Helsingin Reissumies
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
52
Tontin vuokraaja:
2

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio