Kohde

Kuvaus

Oulun Fridan uudiskohde on myyty loppuun, mutta Oulun parhaille paikoille on tulossa lisää Bonava-koteja. Tutustu Ahjo-Kalevan, Valjaspuiston sekä Sataman Kajon viihtyisiin kotikortteleihin. Asunto Oy Oulun Fridan uudiskohde on rakennettu omalle tontille isonsiskonsa Fredrikan rinnalle kaupungin ydinkeskustaan, Isokadun varrelle. Vaaleasävyinen, kuusikerroksinen hissitalo tarjoaa 76 laadukasta uutta asuntoa, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt, sillä vastaavia ei ole samoille kotikulmille lähivuosina tulossa. Modernissa uudiskohteessa asut viihtyisästi ja ilman remonttihuolia vuosikymmenten ajan. Keskusta-asuminen on turvallinen ja huoleton sijoitus tulevaisuuttakin ajatellen. Uusien asuntojen ohella Oulun Fridan katutasosta löytyy näyttävää liiketilaa.

Komea uusien kerrostalojen kokonaisuus rakennetaan Oulun Diakonissalaitoksen aiemmin omistamalle tontille keskustaan. Uusien talojen nimet, Sofia, Fredrika ja Frida, ovatkin peräisin entisiltä diakonissalaitoksen merkkihenkilöiltä. Pohjolan valkeana kaupunkina tunnetusta Oulusta on kasvanut vetovoimainen kotipaikka, jossa maaseutu ja kaupunkiluonto yhdistyvät rikkaaseen kaupunkikulttuuriin.

Fridan tyylikkäät kerrostaloasunnot sijaitsevat kävelyetäisyydellä Oulun ydinkeskustan sykkeestä ja palveluista. Rotuaarille on vain noin 400 metriä. Täällä on läsnä kaikki kutsuvine kahviloineen, ravintoloineen, putiikkeineen, palveluineen ja kulttuuririentoineen. Uudesta kodista on helppo piipahtaa vaikka torille tai kauppahalliin hakemaan tuoreet leivonnaiset, hedelmät ja vihannekset.

Kuten keskustaelämään kuuluu, kaupungin julkiset liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät. Fridan lähin bussipysäkki löytyy vain parinsadan metrin päästä kotiovelta. Autoilevien asukkaiden keskusta-asumista sujuvoittaa maanalainen pysäköintihalli, josta pääsee kätevästi hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Liiku siis minne vain mukavan vaivattomasti!

Oulun Fridan naapurustossa on kaksi kaunista puistoa, ja ympäristö on muutoinkin viihtyisän rauhallinen. Heinäpään monet urheilumahdollisuudet sijaitsevat ihan kotikulmilla ja Oulunjoen suisto vain muutaman sadan metrin päässä. Suojaisa ja turvallinen korttelipiha leikki-, kuntoilu ja oleskelualueineen on suunniteltu kaikenikäisten asukkaiden viihtymistä ja virkistäytymistä ajatellen.

Upea Oulun Frida henkii laatua, raikkautta ja turvallisuutta. Uudet citykodit on suunniteltu huolella mukavaa elämää ja huoletonta asumista ajatellen. Täältä on helppo kipaista niin lähikauppaan ostoksille kuin ystävien kanssa kahville naapurustoon. Asukkaiden yhteisessä käytössä oleva korttelipiha on vehreä, viihtyisä ja autoton leikki-, kuntoilu ja oleskelualueineen. Autoilevien asukkaiden keskusta-asumista sujuvoittaa kaksikerroksinen maanalainen pysäköintihalli, josta on sisäyhteys suoraan Fridan kotikerroksiin. Keskusta-asumisen iloihin kuuluu myös rauhallinen sijainti sekä luonnonläheisyys puistoineen, liikuntamahdollisuuksineen ja Oulunjoen s

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2017
Taloyhtiö:
Oulun Frida
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
76
Tontin vuokraaja:
1

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Oulu

  • Isokatu 60, 90100 OULU
  • Puh: 0800 411 412
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio