Kohde

Kuvaus

Valitse viihtyisä koti vehreästä kotikorttelista

Suositussa Oulun Lyhdyssä on vapaana enää yksi upea koti, rauhallinen ylimmän kerroksen kolmio. Toimi pian ja kotiudu luonnonläheiseen naapurustoon. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Heinäpään ympäristö tunnetaan viihtyisänä ja raikkaan energisenä asuinpaikkana. Alueelta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämisen eväät palveluineen, päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen sekä urheilu- ja ulkoilupaikkoineen. Lyhty hemmottelee asukkaitaan myös upean avarilla ja luonnonläheisillä näkymillä. Länteen päin avautuvista kodeista avautuu rauhallinen puistomaisema. Lisäksi meri rantapolkuineen ja poukamineen on niin lähellä, että  ylimmistä kerroksista on näkymiä merellisiin maisemiin. Alempien kerrosten ikkunoista taas avautuu vihreät näkymät viereiseen puistoon. Täällä on ihmisen hyvä asua ja olla.

Säästä vuoden vastikkeet ja hyödynnä upea etu



Kun teet kaupat Lyhdyn uudesta kodista 31.8.2020 mennessä, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Lisäetuna saat pyöräliikkeeseen 3 000 euron lahjakortin, jolla voit hankkia itsellesi uuden kulkupelin ja tutustua upeisiin lähimaastoihin. Tartu etuihin ja säästä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Helmikuuta 2019
Taloyhtiö:
Oulun Lyhty
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
51
Tontin vuokraaja:
2

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Oulu

  • Isokatu 60, 90100 OULU
  • Puh: 0800 411 412
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio