Kohde

Kuvaus

Vantaan Kurrenpiilon uudiskohde on loppuunmyyty, mutta tulossa on lisää uusia asuntoja Koivuhaan tuttavalliseen naapurustoon. Asunto Oy Vantaan Kurrenpiiloon on helppo kotiutua, sillä naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. Omalle tontille rakennetussa modernissa uudiskohteessa on kaksi porrashuonetta ja yhteensä 45 viihtyisää ja huoletonta kerrostalokotia. Asuntojen suunnittelussa on panostettu tehokkuuteen, käytännöllisyyteen ja sisustettavuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa. Uuden kodin sauna tuo lisälämpöä elämään. Reilunkokoiselle parvekkeelle on ihana sisustaa vaikka viihtyisä kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perustaa houkutteleva kaupunkiviljelijän pikkupuutarha.

Tikkurilaan on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka. Lähellä on myös kauppakeskus Jumbo, jonne pääsee Kurrenpiilosta kätevästi vaikka bussilla sekä Tammiston-Pakkalan alue, joka tunnetaan vireänä kaupallisena keskuksena.

Kurrenpiilon rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle, joten lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Myös Vantaanjoen varrelta löytyy viehättäviä reittejä moneen menoon. Naapurustosta löytyvät niin ikään mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

Tikkurilan suuralueen länsipuolelle sijoittuva Koivuhaka on kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. Kurrenpiilosta on vain kymmenen minuutin matka Tikkurilan uuteen ja moderniin Dixin asemakeskukseen. Uudella Kehäradalla liikennöivät I-ja P-junat takaavat sujuvat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee kätevästi omaan kotikerrokseen.

Kurrenpiilon lapsiläheinen ja perhekeskeinen naapurusto kasvaa ja kehittyy tulevaisuudessa yhä viihtyisämmäksi ja vetovoimaisemmaksi. Naapurissa sijaitsevalle kaavamuutosalueelle on tulossa pienimuotoista asuntorakentamista: kaksi kerrostalokorttelia sekä pienkerrostaloja, omakotitaloja ja rivitaloja. Uudistumisen myötä nykyinen, pitkälti varasto- ja huoltopihana toimiva alue, saa uuden kodikkaan elämän.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Syyskuuta 2015
Taloyhtiö:
Vantaan Kurrenpiilo
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
45
Tontin vuokraaja:
1

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio