Kohde

Kuvaus

Koti hopeanlumoissa

Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennetaan kahden kerrostalon Helsingin Asumisoikeus Oy Hopealanka. Talo A on kerrostalon ja luhtikäytävätalon yhdistelmä, viereinen talo B on kerrostalo. Yhtiössä on yhteensä 67 asuntoa kooltaan 42-86,5m2
HASO Hopealangan taloista löytyy koteja moneen makuun ja tarpeeseen. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja, ja jokaiseen asuntoon kuuluu yhtiön hallinnoimassa tilassa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.

Kohteessa on 40 autopaikkaa, joissa kaikissa on lämmityspistorasia. Autopaikoista 18 on kattamat­tomia Ja 22 autopaikkaa sijaitsee katetussa kylmässä autohallissa. Kolme hallipaikoista on invamitoitettu.

Erityisen tulevasta kodistasi Hopealangassa tekee se, että kortteliin toteutetaan valotaideteos nimeltä Hopealanka. Erilaiset pysyvät ja vaihtuvat valotaide­teokset tekevät Kruunuvuorenrannasta näyttävän asuinalueen, jota ihastellaan myös mereltä ja Helsingin kantakaupungilta asti. Kruunuvuorenrannassa asut monipuolistuvien palveluiden keskellä, mutta myös rikas saaristoluonto ja historialliset kartanopuistot ovat naapureinasi. Tulevaisuudessa pääset kotitalosi läheltä nopeasti raitiovaunulla ja kevyenliikenteenväylää pitkin myös Helsingin keskustaan.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Taloyhtiö:
Haso Hopealanka
Autopaikkoja:
Autopaikka: 40 kpl
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Asumisoikeus


RAKENTEET, MATERIAALI

Teräsbetonielementti


KATTOTYYPPI

Tasakatto


KATE

bitumikermikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
0

Ota yhteyttä

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

  • Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
  • Puh: 09 310 32329
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio