Kohde

Kuvaus

HASO Hopeakuu nousee Kruunuvuoren rantakallioille, aivan Kruunuvuorenrannan tulevan liikunta­ puiston ja uuden kaupunginosan monipuolistuvien palveluiden ääreen. Yhtiön 5-kerroksinen talo tarjoaa pohjaratkaisuja moneen makuun ja tarpeeseen.
Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke ja yhtiön hallinnoimassa tilassa sijaitseva irtaimistovarasto. Maantasossa sijaitsevilla asunnoilla A2 ja B19 on lisäksi kylmä asukasvarasto parvekkeen yhteydessä.

Kohteessa on 42 autopaikkaa, joissa kaikissa on lämmityspistorasia. Autopaikoista 20 sijaitsee katetussa kylmässä autohallissa ja 22 autopaikkaa on kattamattomia. Niistä kolme on invamitoitettuja.

Kruunuvuorenrannassa kohtaavat meri Ja moderni asuminen, luonto ja monipuolistuvat palvelut. Alueelle tullaan rakentamaan lisää asukaspuistoja, päiväkoteja ja kouluja. Vain muutaman kilometrin
päähän Laajasalon nykyisen kauppakeskuksen tilalle valmistuu uusi paikalliskeskus.

Tulevaisuudessa pääset kotitalosi läheltä raitiovaunulla, kävellen tai pyörällä Kruunusiltoja pitkin Korkeasaareen, Hakaniemeen Ja aina Helsingin keskustaan asti. Kruunusiltojen rakentaminen alkaa vuonna 2018. Kaukana ei ole metroasemakaan, sillä Herttoniemeen on matkaa vain viitisen kilometriä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Taloyhtiö:
Haso Hopeakuu
Autopaikkoja:
Autopaikka: 42 kpl
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Asumisoikeus


RAKENTEET, MATERIAALI

teräsbetonielementti


KATTOTYYPPI

Tasakatto


KATE

bitumikermikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
0

Ota yhteyttä

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

  • Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
  • Puh: 09 310 32329
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio