Kohde

Kuvaus

Uudenraikkaat kodit asettuvat Helsingin Konalan nuorekkaaseen ja luonnonläheiseen naapurustoon, jossa palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat. Asunto Oy Helsingin Vuorikummun Hetan uudiskohde tarjoaa viihtyisää asumista lämminhenkisessä naapurustossa ja energisessä ympäristössä. Vastavalmistuneet tyylikkään raikkaat ja naapurustoon sopivat kuusikerroksiset kerrostalot asettuvat viihtyisästi omalle tontille. Sijainti on ihanteellinen sekä palvelujen ja kulkuyhteyksien että ulkoilumahdollisuuksien näkökulmasta. Uusien asuntojen oivaltavat pohjaratkaisut on suunniteltu huolella toimivuutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen, laadukkaista materiaaleista tinkimättä. Kaikissa kodeissa on joko lasitettu parveke tai oma asuntopiha. Toimi nopeasti, sillä Vuorikummun Hetassa on enää yksi ihana kaksio jäljellä.

Kodikkaaseen Konalaan on helppo kotiutua, sillä alueella on valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja herkut monipuolisine palveluineen, kauppoineen ja ravintoloineen. Kauppakeskus Ristikkoon on kävelymatka ja lisää palveluita löytyy naapurista Pitäjänmäeltä. Junalla pääsee nopeasti myös Leppävaaraan. Lähialueella sijaitsevat päiväkodit, koulut ja leikkipuistot sekä kirjastot.

Vehreä ja luonnonläheinen kotipaikka tarjoaa monipuoliset ulkoilu-, urheilu- ja virkistysmaastot, joten luontoon ja lenkkipoluille on helppo kipaista lähes kotiovelta. Naapurustosta löytyvät niin jalkapallo-, tennis- ja koripallokentät kuin tekniikkarata ja kuntoiluvälineet. Liikkumiseen innostavassa ympäristössä on mukava ja helppo tapa siirtyä pyöräillen paikasta toiseen. Täällä on helppo tankata energiaa arkeen.

Konalasta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. Helsingin keskustaan pääsee useilla bussilinjoilla puolessa tunnissa. Myös Pitäjänmäen rautatieasemalta on paikallisjunayhteys sekä keskustaan että Leppävaaraan. Autoilijoille perheystävällinen Vuorikummun Heta tarjoaa 40 sähkölämmityksellä varustettua pihapaikkaa.

Helsingin Vuorikummun Heta asettuu vehreälle, väljästi rakennetulle, rauhalliselle ja sympaattiselle asuinalueelle Luoteis-Helsinkiin, Pitäjänmäen kupeeseen. Konalaa alettiin rakentaa toisen maailmansodan jälkeen, joten kaupunginosan vanhimmat talot ovat 1940-luvulta. Alueesta on vuosien saatossa kasvanut viihtyisä ja kaikenikäisiä asukkaita kiinnostava kotipaikka lämpimissä sävyissään.

Helsingin Vuorikummun Hetan viihtyisän asumisen kruunaa ihana yhteinen saunaosasto B-portaan ylimmässä kerroksessa sekä upeat yhteiskäyttöön tarkoitetut kattoterassit molemmissa taloissa. Lapsiystävälliselle ja turvalliselle piha-alueelle on sijoitettu viihtyisät leikki- ja oleskelualueet. Polkupyöräilijöiden iloksi pyöräpaikkoja on runsaasti sekä varastossa että sisäänkäynnin läheisyydessä. Pyörille on varattu myös oma korjauspiste sekä pesupaikka. Lähiympäristö on kuin luotu liikkumista ajatellen lenkkipolkuineen, joten täältä löytyy runsaasti hyvän olo ja mielen paikkoja.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Elokuuta 2018
Taloyhtiö:
Helsingin Heta
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
58
Tontin vuokraaja:
1

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio