Kohde

Kuvaus

Mesiheikissä on jäljellä enää kolme vasta valmistunutta yksiötä! Yhtiöstä löytyy oma kuntosali, saunatila, pesutupa ja kuivaushuone. Mesiheikissä pääset nauttimaan hyvästä elämästä!

Asunto Oy Vantaan Mesiheikki on kerrostaloyhtiö koivuhaassa, jossa on 39 asuntoa - 17 yksiötä, 13 kaksiota ja 9 kolmiota. Taloyhtiön lämmitys tuotetaan uusiutuvalla energialla maalämmöllä ja sähkö osittain aurinkoenergialla.

Vantaan Koivuhaan asukkaille on upeat ja monipuoliset ulkoilumaastot aivan lähellä. Lähikauppa löytyy 400 metrin päästä ja erinomaiset palvelut löytyvät vain muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta Tikkurin keskustasta. Kauppakeskus Jumboonkin pääset nopeasti vaikka polkupyörällä tai bussilla.


LISÄTIEDOT

Katja Raninen, puh.0290804040, myynti@varte.fi

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Elokuuta 2018
Taloyhtiö:
As Oy Vantaan Mesiheikki
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
YLEISIÄ LISÄTIETOJA

Tontin lunastusosuus = huoneistoon kohdistuvan tontin lunastusosuuden suuruus vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä. Lunastusosuus ei pidä sisällään lunastusosuuden indeksikorotuksia, julkisen kaupanvahvistajan kuluja eikä muita mahdollisia kaupasta meneviä kuluja. (esim. lainhuudatuskulut). Verohallinnon tulkinnan mukaisesti huoneistoon kohdistuvasta tontin lunastusosuudesta taloyhtiö maksaa 4% kiinteistökaupan varainsiirtoveron, jonka taloyhtiö laskuttaa osakkaalta. Tontin lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan. Tontin vuokravastike on arvio, joka perustuu vuokrasopimuksessa kerrottuun vuokraan. Tonttin vuokravastike on 21.4.2017 allekirjoitetun vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti 30.11.2019 saakka 1,78€/m2, 1.12.2019-30.11.2022 2,25€/m2 ja 1.12.2022 alkaen 2,49€/m2. Vuokra tarkistetaan elinkustannusindeksillä vuosittain vuokrasopimuksen mukaisesti.  TONTIN LUNASTUSOSUUDEN POIS MAKSAMINEN Osakkeenmerkitsijä voi halutessaan yhtiöjärjestyksen, vuokrasopimuksen ja kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti maksaa huoneistokohtaisen laskennallisen lunastusosuuden elinkustannusindeksillä ja em. kustannuksilla tarkistettuna asunto-osakeyhtiölle, joka hankkii seuraavana mahdollisena ajankohtana vastaavan murto-osan tontista vuokranantajalta. Lunastusosuuden voi maksaa ensimmäisen kerran kohteen valmistuessa ja sen jälkeen kerran kalenterivuodessa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
39

Ota yhteyttä

Varte Oy

  • Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio