Kohde

Kuvaus

Suomalaista kaupunkiasumista parhaimmillaan

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Ihastu muuttovalmiiseen kotiin, joka on toimiva ja tyyliltään ajaton. Jyväskylän Ainolassa asut keskellä vehreyttä järven välittömässä läheisyydessä. Pihapiirissä asukkaita ilahduttaa tyylikäs pihasauna. Kodeissa on laadukkaat sisustusmateriaalit ja modernin talotekniikan ansiosta arki sujuu leppoisasti. Useissa asunnoissa on oma sauna ja kaikkiin koteihin lisäneliöitä antaa tilava lasitettu parveke.

Jyväsjärven rannalla sijaitseva Ainola on yksi kaupungin arvostetuimmista asuinalueista. Paikan suosio on helppo ymmärtää – sopivan matkan päässä Jyväskylän ydinkeskustan vilkkaimmista kortteleista avautuu miellyttävän väljästi rakennettu kotiympäristö, joka hengittää luonnon tahdissa. Silti koko kaupunki kaikessa rikkaudessaan on käden ulottuvilla. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, lopun kattaa yhtiölaina, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Lainaa voi myös lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Oma tontti.

Lue lisää: skanska.fi/tyyne

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2019
Arvioitu valmistusmisaika:
2019
Taloyhtiö:
As. Oy Jyväskylän Tyyne
Autopaikkoja:
52
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
72

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Jyväskylä

  • Kauppakatu 32, 40100 JYVÄSKYLÄ
  • Puh: 0800 130130
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio