Kohde

Kuvaus

Asunto Oy Vantaan Manttaali on rakenteilla uuteen kaupunginosaan, Aviapolikseen. Alue tunnetaan työpaikoistaan, mutta sinne rakentuu tulevina vuosikymmeninä myös asuntoja noin 20 000 ihmiselle. Manttaalin asunnot on myyty, mutta autopaikkoja voit vielä tiedustella asuntomyynnistä.

Manttaali nousee Veromieheen, Perintötien ja Äyritien kulmaan. Autolla liikkuja pääsee nopeasti Kehä III:lle ja Tuusulanväyläylälle, ja lentokentälle on vain pari kilometriä.

Vaikka monella uudella asuinalueella joutuu hieman odottelemaan palveluiden tulemista, Aviapoliksessa ei ole sitä ongelmaa: Manttaalista on vain muutaman minuutin kävelymatka alikulkutunnelia pitkin Jumbon kauppakeskukseen ja Flamingon viihdekeskukseen, joista löytyy laaja valikoima kauppoja ja palveluita marketeista elokuvateatteriin ja erikoisliikkeistä ravintoloihin. Aviapoliksen juna-asema on sekin valmis, ja kehärataa pitkin pääset junalla kätevästi vaikkapa lentokentälle, Tikkurilaan tai Helsingin keskustaan. Lähin koulu löytyy Pakkalasta.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Käyttö aloitettu:
2019
Arvioitu valmistusmisaika:
Helmikuuta 2019
Taloyhtiö:
Asunto Oy Vantaan Manttaali
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
58

Ota yhteyttä

YIT Suomi Oy, Asuntomyynti Helsinki keskusta

  • Arkadiankatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 020 433 2990
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio