Kohde

Kuvaus

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme.

Tervetuloa Oulun Höyhtyälle. Omalle tontille rakennetun As. Oy Oulun Megan kodit ovat nyt muuttovalmiita. Megan viimeiseen vapaaseen kotiin saat nyt huippuedun! Kun teet asuntokaupan 31.03.2020 mennessä, tarjoamme autohallipaikan kaupan päälle. Edun arvo on 17.900€.

Kodit ovat valoisia, tilavia ja modernisti varusteltuja – täydellinen valinta helppoa ja huoletonta arkea arvostaville. Talossa on vapaana enää tämä yksi kolmen huoneen saunallinen koti.

Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Jokainen koti jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Lattiana on ylellinen lautaparketti ja vaaleat pinnat kutsuvat sisustamaan kodista persoonallisen. Suunnittelussa korostunut tehokkuus varmistaa, että kaikki neliöt tulevat varmasti hyötykäyttöön.

Mega tarjoaa asukkailleen luonnonläheistä kaupunkiasumista vehreiden puistojen ympäröimänä. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät päivittäistavarakaupat, koulut ja päiväkodit.

Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, lopun kattaa yhtiölaina, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Lainaa voi myös lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. As. Oy Oulun Mega on valmistunut As. Oy Oulun Ulan kanssa yhteiselle yhtiöiden omistamalle tontille.

Lue lisää: skanska.fi/mega

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2019
Aloituspäivä:
Marraskuuta 2017
Arvioitu valmistusmisaika:
2019
Taloyhtiö:
As. Oy Oulun Mega
Autopaikkoja:
autohalli
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
46

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Oulu

  • Kansankatu 50 A, 90100 OULU
  • Puh: 0800 140 150
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio