Kohde

Kuvaus

Ihastuttavat Apilatien pientalot! Vain yksi paritaloasunto jäljellä.

Omassa rauhassa, mukavassa yhteisössä.
Vantaan Koivuhakaan rakennettavat Apilaheikin pientalot ovat kuin luotuja perheille, jotka arvostavat omaa rauhaa mutta haluavat olla osa elävää yhteisöä. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen toimivuuteen perheiden näkökulmasta. Myös sijaintinsa kannalta Vantaan Koivuhaan Apilaheikki sopii mainiosti lapsiperheille. Koulut, päiväkodit sekä hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut sijaitsevat muutamien kilometrien säteellä. Niin ikään ulkoilu- ja harrastuspaikat sekä runsaat ja monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat lyhyen matkan päässä. Koivuhaka on hyvän elämän kiintopiste.

Asunto Oy Vantaan Apilaheikki 6 on valmistunut yhteensä 6 paritaloa ja 6 erillistaloa. Kaksikerroksisten talojen julkisivuissa on puuverhoilu, ja jokaiseen asuntoon on saatavilla autopaikka. Paritaloasunnoissa huoneistojen pinta-ala on 78,5 m2, erillistaloissa 107 m2. Asuntojen suunnittelun pääperiaatteena on ollut korkea laatu ja toimivuus mahdollisimman järkevillä kustannuksilla. Sen vuoksi Apilaheikin tulevat asukkaat saavat taatusti vastinetta rahoillensa! Paritaloissa neliöt on otettu todelliseen tehokäyttöön. Kahteen kerrokseen mahtuu kaikki tarpeellinen, mitä suomalainen perhe saattaa tarvita. Jotta elämänmeno olisi mahdollisimman jouhevaa ja lapsiystävällistä,löytyy jokaisesta asunnosta kolme makuuhuonetta.

Apilaheikin asukkaat saavat nauttia myös omasta suuresta terassista. Yhteisiltä piha-alueilta löytyvät myös leikkipaikat lapsille. Tekniset tilat ja jätehuolto sijaitsevat autopaikkojen yhteydessä. Jokaisessa yhtiössä on 6 kpl autokatos- ja 4 autopistokepaikkaa, jotka myydään omina osakkeina.


LISÄTIEDOT

Katja Raninen, puh.0290804040, myynti@varte.fi

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2018
Taloyhtiö:
As Oy Vantaan Apilaheikki 6
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
6

Ota yhteyttä

Varte Oy

  • Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio