Kohde

Kuvaus

Uusi Hitas-kohde meren äärellä. Kalasataman Sompasaareen on rakenteilla uusia vapaarahoitteisia Hitas-omistusasuntoja. Arjen sujuvuuden takaavat monipuolistuvat palvelut ja hyvät julkiset liikenneyhteydet. Rantareitit, kanavat laivoineen ja puistot yhdistettynä eläväiseen kaupunkikulttuuriin tekevät Sompasaaresta ainutlaatuisen paikan asua. Kalasatama on Helsingin Smart City -kaupunginosa, jossa noudatetaan älykkään kaupunkirakentamisen ajatusta.

Asunto Oy Helsingin Sompasaarenlaituri on 8-kerroksinen talo, jossa on 50 asuntoa kooltaan 37–95 m², tilavista yksiöistä avariin 4 huoneen asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka tuovat koteihin lisää tilaa. Lisäksi 1. kerroksessa on noin 190 m² liiketila. Sompasaarenlaituri on ensimmäinen täysin savuton kohteemme ja se on esteetön kuten kaikki kohteemme.

Sompasaarenlaituri on osa modernia korttelia, jonka sydämen muodostaa viihtyisä yhteispiha. Autopaikkoja on 23 kpl ja ne sijaitsevat paikoitushallissa pihakannen alla.

Rakennustyöt on aloitettu kesäkuussa 2017, ja arvioitu valmistuminen on aikaisintaan 30.9.2017, viimeistään 30.11.2019. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta Hitas-ehdoin.

Lisätietoja ja varaukset:

http://www.att.hel.fi/fi/omistusasunnot/asunto-oy-helsingin-sompasaarenlaituri

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Sompasaarenlaituri
Autopaikkoja:
Autohalli: 23 kpl
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


RAKENTEET, MATERIAALI

Betonielementti


KATTOTYYPPI

Tasakatto


KATE

Bitumikermikate


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
50

Ota yhteyttä

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

  • Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
  • Puh: 09 310 32329
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio