Kohde

Kuvaus

Asu huolettomasti Espoon Saunalahdessa!

Saunalahden Hyrrässä on vielä vapaana yksi ylimmän kerroksen valoisa ja avara kaksio. Tässä kauniissa kodissa on suuri lasitettu parveke ilta-aurinkoon, joka tuo lisätilaa keväästä myöhäiseen syksyyn. Makuuhuoneessa sijaitsee tilava vaatehuone.

Kuudennen kerroksen huoneistosta aukeaa laajat näkymät yli Saunalahden maastojen. Saunalahden Hyrrässä asuminen on vaivatonta, sillä parkkihallista noustaan hissillä suoraan asuinkerroksiin. Muuttovalmis koti sijaitsee palveluiden läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Taloyhtiön parkkihallissa on myös muutamia autopaikkoja myynnissä.

Ota yhteys asuntomyyntiin ja sovi oma esittely!

p. 09 6130 3450 / asuntomyynti@eke.fi


LISÄTIEDOT

EKE-Rakennus Asuntomyynti, puh.(09) 613 03450

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2018
Taloyhtiö:
Asunto Oy Saunalahden Hyrrä
Muuta taloyhtiöstä:
YLEISIÄ LISÄTIETOJA

Tontti on valinnainen omistustontti. Tonttiosuuden voi lunastaa itselleen kerran vuodessa. Seuraava lunastusmahdollisuus on loka-marraskuussa 2020, ajankohta tarkentuu taloyhtiön päätöksen mukaisesti. Isännöitsijä tiedustelee osakkeenomistajilta vuosittain varsinaisen yhtiökokouksen kutsun yhteydessä, ketkä haluavat maksaa pois huoneistokohtaisen lunastusosuutensa tonttiosuudesta. Tieto tontin lunastuksesta tulee olla viimeistään syyskuun lopussa vuokranantajalla. Huoneistokohtaisen lunastusvelvollisuutensa maksaneet osakkeenomistajat ovat vapaat tontinvuokravastikkeen maksuvelvollisuudesta. Hinnastossa oleva tonttiosuus on arvio lunastushinnasta, joka tarkentuu lunastusajankohdan mukaan. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään vuosittaiseen korotukseen. Vähimmäiskorotus on kuitenkin 1,0 % vuodessa. Lunastusosuuden lisäksi veloitetaan lunastuksesta kulloinkin aiheutuva varainsiirtoveroseuraamus (4% kauppahinnasta), julkisen kaupanvahvistajan palkkio (arviolta noin 120€/kiinteistökauppa) ja lainhuudatuskulu (arviolta noin 119€/kiinteistökauppa) sekä kaupasta aiheutuvat muut mahdolliset kulut (esimerkiksi korko-/vuokrakuluja lunastushetkeen saakka) laskettuna siihen päivään, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan määräosan kaupan tontista. Mikäli tontin osuutta ei ole lunastettu, laskuttaa taloyhtiö osakkaalta kuukausittain hoitovastikkeen yhteydessä myös tontinvuokravastikkeen.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
47
Loading...

Ota yhteyttä

EKE-Rakennus Oy

  • Piispanmäentie 5, 02240 ESPOO
  • Puh: 09 6130 3450
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio