Kohde

Kuvaus

Rakenna oman näköinen loft-kotisi Vantaan Kivistöön!

Muuta uuteen kotiin, maksamme vuoden ajan vastikkeesi. Tarjoamme Kivistön Piiristön uudelle asukkaalle vuoden vastikkeet ensimmäiseltä asumisvuodelta. Vastike-etu sisältää hoito- ja rahoitusvastikkeet. Etu on voimassa 31.10.2020 asti, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Katso lisää vastike-edusta eke.fi/piiristo.

Kivistön Piiristön asunnot myydään raakapintaisena tilana, jonka pääset rakentamaan haluamallasi tavalla. Erikoisuutena jokaisessa asunnossa on näyttävä betonitehosteseinä, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä hulppea 3 metrin huonekorkeus. Mukavuutena kaukolämpään liitetty vesikiertoinen lattialämmitys ja pihallinen terassi tai parveke.

Piiristön omalla tontilla sijaitsevien loft-asuntojen koot vaihtelevat 29,0 m²– 61,5 m² välillä. Loft-korttelin oma pysäköintihalli sijaitsee aivan asuintalon vieressä. Oman turvallisen ja säältä suojassa olevan pysäköintipaikan voi ostaa erillisenä osakkeena asunnon yhteydessä. Asunto Oy Kivistön Piiristö on valmistunut 19.12.2018.

Viimeistele ja sisusta Loft -kotisi itse
Yleisestä uudisrakentamisen tyylistä poikkeavat raakavalmiit EKE Loft -asunnot myydään yhtenä avoimena tilana, ilman väliseiniä. Sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Piiristön asunnot myydään raakapintaisina.

Loistava sijainti Kehäradan varrella
Kivistön keskusta ja kehäradan juna-asema ovat lähellä, kuten myös lentokenttä vain 9 kilometrin päässä. Kivistön tulevaan palvelu- ja liikekeskukseen on alle kilometrin matka.
Osoite: Timanttikiteenkuja 2, 01700 Vantaa.

Sovi oma yksityisesittely p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi.


LISÄTIEDOT

EKE-Rakennus Asuntomyynti, puh.(09) 613 03450

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2018
Taloyhtiö:
Asunto Oy Kivistön Piiristö
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
50
Loading...

Ota yhteyttä

EKE-Rakennus Oy

  • Piispanmäentie 5, 02240 ESPOO
  • Puh: 09 6130 3450
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio