Kohde

Kuvaus

Uusia asuntoja Tikkurilan juna-aseman kainaloon

Myynnissä muuttovalmiita uusia asuntoja loistopaikalla Vantaan Tikkurilaan. Viihtyisän naapuruston viimeistelleen Vaniljan kodit asettuvat vain kivenheiton päähän Tikkurilan keskustan palveluista.

Asunto Oy Vantaan Vaniljan uudiskohde tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla Tikkurilan keskustan kainalossa ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Uudet kodit asettuvat omalle tontille jo aiemmin valmistuneiden sisarusten, Vantaan Kanelin, Inkiväärin ja Kardemumman, naapuriin kutsuvalle ja vehreälle asuinalueelle. Täältä on helppo piipahtaa kaupoille ja kirjastoon tai lähteä lenkille ja elokuviin. Turvallinen ja luonnonläheinen naapurusto junaradan rauhallisemmalla puolella, pientaloasutuksen kupeessa puhuttelee niin nuoria ensiasunnon ostajia, lapsiperheitä kuin huoletonta asumista kaipaavaa varttuneempaakin väkeä. Tervetuloa kotiin.

Vanilja kutsuu viihtymäänUudet kodit on suunniteltu asukkaita ja mukavaa elämää silmällä pitäen. Kaikista Vantaan Vaniljan kodeista löytyy lasitettu parveke, osasta myös oma sauna. Yhteinen korttelipiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä pihasaunoineen tuo asumiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat Vaniljan asukkaille fiksun mahdollisuuden, sillä saat auton käyttöösi aina tarvitessasi ja maksat vain sen käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät omalta kotipihaltasi. Jos näet itsesi ja perheesi osana tätä viihtyisää kotipaikkaa, kerro kiinnostuksestasi ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle. Toimi nopeasti, sillä näitä koteja on jäljellä enää muutama.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2019
Taloyhtiö:
Vantaan Vanilja
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
43
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio