Kohde

Kuvaus

Kolme upeaa kolmiota vielä vapaana!

Tule asumaan viihtyisään taloon ja taloyhtiöön! Seuraava talomme, Toripatruuna II, on nyt rakenteilla ja myynnissä ja arvioitu valmistuminen on 12/2020. Tämäkin talo rakennetaan omalle tontille!

Jos etsit oikeaa kotia tai vaikka pitkän tähtäimen eläkeasuntoa, tässä talossa on loistava mahdollisuus tehdä paras päätös.
Asuinneliöt on käytetty todella tehokkaasti hyödyksi. Suunnittelussa on panostettu erityisesti toimivuuteen. Vesikiertoinen lattialämmitys antaa tilaa kalustaa huoneita ilman patterien häiritsevää olemassa oloa. Jokaisella huoneistolla on oma lasitettu parveke ja parvekkeelle pääsee sujuvasti lasiliukuovesta, joten ovikaan ei ole tiellä, ei sisällä eikä ulkona parvekkeella.
Ledivalaistukset kuuluvat myös automaattisesti jokaiselle keittiössä, eteisessä sekä kylpyhuoneessa.
Kiintokalusteet Patruunakorttelin ensimmäiseen taloon on toimittanut arvostettu, suomalainen, Topi-keittiöt Kalajoelta. AEG:n laadukkaat sekä toiminnoiltaan vertailua kestävät kodinkoneet kuuluvat kaikille asukkaille. Keittiöihimme kuuluvat vakiona mm. induktioliesi, erillisuuni sekä astianpesukone. Paikallinen Puusepänliike Ahokas on tehnyt meille upeat laadukkaat saunanlauteet asuntoihin.

Mikäli arvostat laatua, joka kestää aikaa, sävyjä joita jokaisen on helppo piristää omilla tekstiileillä sekä suunnittelua, jolla on todellista merkitystä arjen pyörittämisessä, Sinun kotisi on tässä!
Talon sijaintikin on käsittämättömän loistava keskustassa, kaikkien palveluiden läheisyydessä. Matkakeskukseenkin vain 2min matka kävellen, josta junalla olet esim. Tampereella reilussa tunnissa.

Talon julkisivulta aukeaa Lakeuden puiston vehreät puistonäkymät, jonka kruunaa Alvar Aallon suunnittelema upea Lakeuden Risti. Samalta suunnalta näkyy myös muuta Aallon kädenjälkiä mm. kaupungintalo, kirjasto, virastotalo sekä teatteri, kaikki vain muutaman sadan metrin päässä. Uudenlaista asumismukavuutta ja -viihtyvyyttä tulee edustamaan taloyhtiöiden yhteinen, vehreä ja puistomainen sisäpiha.
Autopaikkoja löytyy vapaana vielä autohallista ja ne myydään omina osakkeinaan hintaan 20.000€.

Osakkeiden velatonhinta sisältää 60% yhtiölainaa. Lainan marginaali on 0,8%, lyhennysvapaata 02/2021 saakka. Lyhennykset yhtiölainan osalta alkavat 2021 maaliskuussa. Laina on maksettavissa pois myös aikaisemmin, joko kokonaan tai osittain. Kysy lisää myynnistä.

Olemme 100%:sti kotimainen yritys ja käytämme mahdollisimman paljon paikallisia yrityksiä alihankkijoina sekä tavarantoimittajina. Pohjanmaan yksikkömme työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä sekä mittavan määrän alihankkijoita, joilla on paikallinen toiminta sekä henkilökunta. Meillä päätökset syntyvät pohjanmaalla! Valitse vastuullisesti ja kannata paikallista toimijaa.

Asuntoterveisin Annu Kangasluoma
annu.kangasluoma@pallasrakennus.fi
0400-860557


LISÄTIEDOT

Annu Kangasluoma, puh.0400 860 557, annu.kangasluoma@pallasrakennus.fi

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Lokakuuta 2018
Taloyhtiö:
Asunto Oy Seinäjoen Toripatruuna I
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
37
Loading...

Ota yhteyttä

Pallas Rakennus Pohjanmaa Oy

  • Torikatu 1 A 5, 60100 Seinäjoki
  • Puh: 0400 860 557
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio