Kohde

Kuvaus

As. Oy Oulun Puistolinna on valmistunut ja uuden talon myötä Kyösti Kallion puiston kupeessa sijaitseva keskustakortteli on kokonaisuudessaan muuttovalmis. Puistolinnan koteihin saat nyt huippuedun! Muuta vaikka heti, maksamme tämän vuoden (2020) vastikkeet puolestasi, kun teet asuntokaupan 31.03.2020 mennessä.

Viisikerroksiseen taloon on valmistunut koteja jokaiseen elämäntilanteeseen. Asuintalossa on vapaana vielä muutamia kolmen huoneen asuntoja, joiden koot vaihtelevat 69,5 ja 76,5 neliön välillä – valinnanvaraa siis on. Kaikissa kolmioissa on oma sauna. 69,5 neliön kolmioissa on kätevä kodinhoitohuone, joka helpottaa pyykkihuoltoa ja siivousvälineiden säilyttämistä.

Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, lopun kattaa yhtiölaina, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Lainaa voi myös lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Oma tontti.

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Lue lisää: skanska.fi/puistolinna

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2019
Arvioitu valmistusmisaika:
2019
Taloyhtiö:
As. Oy Oulun Puistolinna
Autopaikkoja:
44
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
59
Loading...

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Oulu

  • Kansankatu 50 A, 90100 OULU
  • Puh: 0800 140 150
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio