Kohde

Kuvaus

Asunto Oy Vantaan Linnaheikki on Koivuhaan sydämessä sijaitseva taloyhtiö.

Asunnot ovat valoisia ja pintamateriaaleja on mietitty huolella. Viimeisissä vapaissa 36,5 neliön yksiössä on tilavat lasitetut parvekkeet, joissa ulkoilmaa rakastava suomalainen viihtyy aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn! Taloyhtiöllä on käytössään oma tunnelmallinen pihasauna, jossa nautit kuumista löylyistä ja vilvoittelet suojaisalla terassilla. Talon yhteyteen rakennettavasta parkkihallista voit hankkia pysäköintipaikan, josta pääset sisäkautta kuivana suoraan Linnaheikkiin sisään.

Linnaheikkiin suunniteltiin myös neljä LOFT-asuntoa. Vapaana on enää A1. Loft-asunnoissa on kaikissa hulppea huonekorkeus, isot ikkunat ja tilava parvi. Sisäpinnat suunniteltiin näihin asuntoihin todelliseen Loft-henkeen, joka tarkoittaa rouheutta, aitoja materiaaleja ja tarkkaan mietittyjä valintoja! Kannattaa tutustua paikan päällä!


Perheyhtiö Vartella on yli 20 vuoden kokemus luotettavasta ja korkeatasoisesta
rakentamisesta. Tervetuloa Linnaheikkiin!


LISÄTIEDOT

Varte Asuntomyynti, puh.029 080 4040, myynti@varte.fi

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
2019
Arvioitu valmistusmisaika:
Elokuuta 2019
Taloyhtiö:
As Oy Vantaan Linnaheikki
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
YLEISIÄ LISÄTIETOJA

Tontin lunastusosuus = huoneistoon kohdistuvan tontin lunastusosuuden suuruus vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä. Lunastusosuus ei pidä sisällään lunastusosuuden indeksikorotuksia, julkisen kaupanvahvistajan kuluja eikä muita mahdollisia kaupasta meneviä kuluja. (esim. lain-huudatuskulut). Verohallinnon tulkinnan mukaisesti huoneistoon kohdistuvasta tontin lunastusosuudesta taloyhtiö maksaa 4% kiinteistökaupan varainsiirtoveron, jonka taloyhtiö laskuttaa osakkaalta. Tontin lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan. Tontin vuokravastike on arvio, joka perustuu vuokrasopimuksessa kerrottuun vuokraan. Tontin vuokravastike nousee neljänä ensimmäisenä asumisvuotena ja vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin vuokrasopimuksen mukaisesti.  TONTIN LUNASTUSOSUUDEN POIS MAKSAMINEN Osakkeenmerkitsijä voi halutessaan yhtiöjärjestyksen, vuokrasopimuksen ja kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti maksaa huoneistokohtaisen laskennallisen lunastusosuuden elinkustannusindeksillä ja em. kustannuksilla tarkistettuna asunto-osakeyhtiölle, joka hankkii seuraavana mahdollisena ajankohtana vastaavan murto-osan tontista vuokranantajalta. Lunastusosuuden voi maksaa ensim-mäisen kerran kohteen valmistuessa ja sen jälkeen kerran kalenterivuodessa. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontin vuokravastikkeen maksamisesta.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
36

Ota yhteyttä

Varte Oy

  • Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio