Kohde

Kuvaus

Koteja eri elämäntilanteisiin erinomaisten yhteyksien varrella Martinlaaksossa. Bussit kulkevat lähes kotiovelta ja junalla tai autolla liikut näppärästi. Täällä asut palveluiden ja luonnon lähellä.

Muuttovalmiissa As. Oy Vantaan Neulansilmässä on yhteensä 103 asuntoa. Myynnissä on vielä erikokoisia kaksioita, joitakin kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Asuntoihin lisätilaa tuovat suuret lasitetut parvekkeet. Yhtiön autopaikat ovat kaksitasoisessa pysäköintirakennuksessa, josta löytyy latauspisteitä sähköautoille.

Sijainti ja palvelut

Neulansilmä sijaitsee erinomaisella paikalla Martinlaakson rauhallisemmalla laidalla. Täällä luonto on edelleen läsnä vehreine pihapuisto- ja metsäalueineen. Lähikauppa löytyy viereiseltä tontilta ja juna-asema sekä ostoskeskus noin puolen kilometrin päästä. Martinlaakson keskustaa ja asemanseutua on viime vuosina uudistettu. Sen myötä palveluja on tullut lisää ja alueen viihtyvyyteen on panostettu.

Kohteen kuvat yleiskuvia taloyhtiöstä, eivätkä kuvaa yksittäistä asuntoa. Jotkut kuvat on kuvattu tai mallinnettu tietystä asunnosta, mutta niiden tarkoitus on havainnollistaa yleisesti asuntojen tyyliä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Kesäkuuta 2020
Taloyhtiö:
Asunto Oy Vantaan Neulansilmä
Kerrosten määrä:
Autopaikkoja:
67
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
103
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

  • Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio