Kohde

Kuvaus

Uudet muuttovalmiit kodit kutsuvat Tikkurilaan

Vantaan Tiukutertun muuttovalmiit uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista elämää sykkivässä naapurustossa. Tervetuloa Kultarikonpuiston kotikorttelin parhaalle paikalle.

Kun uuden kodin sijainnilla on väliä, kannattaa tutustua Tiukuterttuun. Vantaan Tikkurilan keskustan ja idyllisen pientaloalueen välimaastoon sijoittuva sympaattinen Kultarikonpuiston kotikortteli on loistopaikka asua. Täältä on helppo piipahtaa lähikauppaan ja kahvilaan, pyrähtää luontoon ja lenkkipolulle, lähteä elokuviin ja teatteriin tai vaikka hurauttaa töihin lentokentälle. Asunto Oy Vantaan Tiukutertun uudet hyvän mielen asunnot vastaavat asukkaiden toiveisiin huolella suunniteltuine pohjaratkaisuineen ja laadukkaine sisustusmateriaaleineen. Toimi nopeasti, sillä näitä hurmaavia koteja on enää muutama jäljellä.

Parhaista kodeista ja naapurustoista on moneksiOmalle tontille ja rauhalliselle paikalle asettuvan Tiukutertun uudet asunnot tarjoavat jokaiselle jotakin. Asuntovalikoimasta löytyy koteja näppäristä yksiöistä isompiin, monimuotoisiin asuntoihin kokoluokassa noin 33-119 neliötä. Ylimmän kerroksen kruununa on komea neljän huoneen perhekoti katetulla terassilla ja lasitetulla parvekkeella. Tiukutertun kodeissa arki rullaa ? kiitos huolellisen suunnittelun, jossa on panostettu muun muassa pohjaratkaisujen väljyyteen, toimivuuteen ja sisustettavuuteen sekä säilytystilojen runsauteen. Asumisen mukavuutta lisäävät lattialämmitys ja ihanat lasitetut parvekkeet tai katetut terassit, joissa on helppo viihtyä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Isoimmissa asunnoissa on omat saunat. Suojaisa korttelipiha kutsuu leikkimään ja rentoutumaan. Autoilevien asukkaiden iloksi Tiukutertun kodeista pääsee hissillä suoraan parkkihalliin. Taloyhtiöstä löytyy myös pesutupa.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2019
Taloyhtiö:
Vantaan Tiukuterttu
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
25
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio