Kohde

Kuvaus

Persoonallisia koteja elämää sykkivässä naapurustossa

Paletti 1:n muuttovalmiit kodit kutsuvat loistopaikalle Kalevan sydämeen. Nyt kannattaa toimia, sillä jäljellä on enää yksi 82-neliöinen kaupunkirivitalokoti, jossa leppoisan arjen kruunaa oma sauna.

Muuttovalmis Asunto Oy Tampereen Kalevan Paletti 1 tarjoaa tyylikkäitä kerrostalokoteja huippusijainnilla kattavien palvelujen äärellä. Yhdeksänkerroksisen kotitalon asuntovalikoimasta löytyy jokaiselle jotain – tehokkaita yksiöitä ja kaksioita sekä tilavampia saunallisia perheasuntoja. Lisäksi tarjolla on neljä kaksikerroksista kaupunkirivitalokotia – asunnot A1–A4. Kaikkissa asunnoissa on miellyttävä lattialämmitys. Autopaikat löytyvät pihakannen alta ja omaan kotikerrokseen pääsee näppärästi sisäkautta. Mikä parasta, omat renkaat voi viedä talvehtimaan korttelin omaan säilytystilaan. Elämä Paletissa rullaa myös ilman omaa autoa, sillä kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja kattavat palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä.

Kotikortteli hurmaaKalevan Paletti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten toimivaa ja viihtyisää arkea silmällä pitäen. Vehreällä korttelipihalla on mukava viettää aikaa ja yhteinen saunaosasto kutsuu rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. Kotikorttelin yhteisistä tiloista löytyy myös kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille ja lastenrattaille sekä Postin automaatti, joka mahdollistaa pakettien ja palvelujen noudon sekä lähetyksen kellon ympäri. Lisäksi kotikorttelin asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi autoa. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt, sillä vastaavia ei ole samoille kotikulmille lähivuosina tulossa.

AutopaikatOsakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä vapaana, ja ne löytyvät maanalaisesta pysäköintihallista. Jokaisella autopaikalla on lämpöpistoke valmiina. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Helmikuuta 2020
Taloyhtiö:
Tampereen Paletti 1
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
82
Tontin vuokraaja:
2
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Tampere

  • Hämeenkatu 15, 33100 TAMPERE
  • Puh: 0800 411 110
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio