Kohde

Kuvaus

Toiveiden koti luonnon ja palvelujen kainalossa

Myynnissä uusia asuntoja Suurpellon viihtyisään ja luonnonläheiseen kotikortteliin. Espoon Maisteri 1 tarjoaa raikkaita uudisasuntoja huippusijainnilla. Kannattaa toimia nopeasti, sillä jäljellä on enää vain muutama koti.

Asunto Oy Espoon Maisteri 1 tuo Suurpellon kasvavan ja kehittyvän naapuruston sydämeen monipuolisen valikoiman huolettomia uudisasuntoja. Tarjolla on vielä upeita perhekoteja ja ylimmän kerroksen hulppeita terassiasuntoja. Kotien suunnittelussa on panostettu valoon, tehokkaisiin pohjaratkaisuihin ja toimiviin yhteistiloihin. Asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke ja osassa molemmat. Lisälämpöä elämään tuo asukkaiden yhteinen saunaosasto ja viihtyisä vilvoitteluterassi. Olemme miettineet valmiiksi kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin raikkaan vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen. Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät erillisestä pysäköintirakennuksesta, jossa on huomioitu myös sähköauton käyttäjät. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Suurpellon naapurusto vetää puoleensaMaisterin kotikortteliin on helppo kotiutua, sillä läheltä löytyvät kaikki mukavan elämän eväät lähikaupasta kouluun. Kotikulmilla on peräti neljä päiväkotia, suomen- ja englanninkieliset koulut, kuntosali sekä ostoskeskus ravintoloineen ja palveluineen. Kivenheiton päästä löytyvä Espoon keskuspuisto kuntoilureitteineen tarjoaa mukavaa virikettä arjen kiireiden keskelle sekä monipuolia harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Matinkylän, Tapiolan ja Helsingin keskustan palveluihin hurauttaa joutuisasti bussilla. Oman kotitalon lukollisessa palvelueteisessä sijaitsevan Postin automaatin kautta paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa 24/7.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Tammikuuta 2020
Taloyhtiö:
Espoon Maisteri 1
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
49
Tontin vuokraaja:
2
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio