Kohde

Kuvaus

Upea uudiskohde kutsuu Tapiolan sydämeen

Steniuksenkumpu 1:n muuttovalmiit kodit kutsuvat loistopaikalle Tapiolan tuttavalliseen ja energiseen naapurustoon. Ainutlaatuinen uudiskohde tarjoaa laatua, älykkäitä kodin toimintoja ja komeaa arkkitehtuuria.

Steniuksenkummun kotikorttelin ensimmäinen uudiskohde, juuri valmistunut Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 1, tuo Tapiolan luonnonläheiseen naapurustoon monipuolisen valikoiman uusia, huolettomia koteja. Arkkitehtuuriltaan tasokas 4–5-kerroksinen uudiskohde istuu saumattomasti alueen arvokkaaseen ilmeeseen ja Tapiolan puutarhakaupungin henkeen. Suunnittelussa on panostettu asuintilojen toimivuuteen ja valoisuuteen, yhteistilojen viihtyvyyteen sekä laadukkaaseen kokonaisvaikutelmaan. Asukkailla on käytössään myös räätälöity Fortum SmartLiving Plus -palvelu. Kotiin on mukava saapua, kun upeat aulatilat toivottavat asukkaat tervetulleiksi. Omasta kotitalosta löytyvän Postin automaatin avulla paketit ja verkko-ostokset voi noutaa ja lähettää itselle sopivana ajankohtana kellon ympäri. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan viereen myöhemmin asettuvan Steniuksenkumpu 2:n ylimmässä kerroksessa. Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät erillisestä pysäköintirakennuksesta kotitalon vierestä.

Puutarhakaupunki hurmaaSteniuksenkummun kotikortteli kutsuu historialtaan rikkaan Tapiolan keskustan kupeeseen ja kattavien palvelujen äärelle. Espoon kulttuurinen keskus tarjoaa monipuolisia viihde-elämyksiä teatterista konsertteihin ja museoista tapahtumiin. Läheltä löytyvät niin ikään monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja vehreä luonto lenkkipolkuineen. Tunnetaanhan Tapiola myös puutarhakaupunkina. Tervetuloa nauttimaan elämästä Steniuksenkummun kotikortteliin.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2019
Taloyhtiö:
Espoon Steniuksenkumpu 1
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
38
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio