Kohde

Kuvaus

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme! Varaa oma esittelyaika työmaalle.

Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden.

Blankan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin asuntopohjiin ja ajattoman kauniisiin pintamateriaaleihin. Asunnoissa on tilan tuntua ja ilmavuutta. Pohjakerroksen pihanpuoleisiin koteihin saat ainutlaatuisen terassipihan. Arjen luksusta merkitsee myös useisiin Blankan koteihin kuuluva sauna. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaiden yhteinen saunaosasto.

Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman, ja tuloilman viilennys varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina päivinä. Blankassa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Erillisinä osakkeina myytävät autohallipaikat ja autotallit sijaitsevat pihakannen alle rakennettavassa autohallissa. Osassa autohallipaikoista ja autotalleissa on latauspisteet sähköautoille.

Pienellä omarahoitusosuudella kiinni uuteen kotiin! Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, loput kattaa yhtiölaina. Myyntihinnasta 25 % maksetaan kaupantekohetkellä ja 75 % valmistumisen yhteydessä. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Yhtiölainaa voi myös halutessaan maksaa pois asunnon valmistumisen yhteydessä. Blanka rakennetaan tontille, jota se hallitsee 2/3 määräosalla.

Lue lisää: skanska.fi/blanka

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
2020
Taloyhtiö:
As. Oy Turun Blanka
Autopaikkoja:
28
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
52

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Turku

  • Itäinen Rantakatu 60, 20810 TURKU
  • Puh: 0800 155 511
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio