Kohde

Kuvaus

Muuttovalmiita keskustakoteja ja komeita näkymiä Raision sydämessä

Sellon muuttovalmiit kaksiot ja kolmiot kutsuvat Raision keskustan sydämeen, ensiluokkaisten palvelujen, loistavien kulkuyhteyksien ja upeiden virkistysmahdollisuuksien äärelle. Nyt kannattaa toimia pian, sillä jäljellä on enää muutama kaksio ja kolmio.

Kahdeksankerroksinen Asunto Oy Raision Sello tarjoilee huoletonta uudisasumista Raision keskustan sydämessä. Uusien kotien suunnittelussa on panostettu toimiviin pohjaratkaisuihin ja arjen sujuvuuteen. Kodeissa on raikkaan modernit sisustusmateriaalit, tyylikkäät Puustellin keittotilat ja kätevät Elfan säilytysjärjestelmät liukuovin. Tarjolla on myös oman saunan lempeitä löylyjä sekä hulppeita parvekkeita komein kaupunkinäkymin. Osasta ylimmän kerroksen kodeista näkymä kantaa aina Turun tuomiokirkolle saakka. Tässä kotitalossa hinta ja laatu kohtaavat tyylillä kukkarolle sopivasti. Sello on rakennettu joustavalle vuokratontille, mikä tuo joustoa maksuehtoihin ja tarjoaa mahdollisuuden uuden kodin ostoon pienemmällä pääomalla. Voit itse päättää, lunastatko tonttiosuutesi ja jos, niin milloin se sinun elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5 prosentin vuosittaiseen arvonnousuun, ja arvioidun lunastushinnan näet hinnastosta.

Kodikkaassa naapurustossa palvelut ja virkistysmahdollisuudet löytyvät läheltäRaision ydinkeskustaan asettuneesta Sellosta on kävelymatka kaikkialle. Keskeisen sijainnin ansiosta uusissa kodeissa yhdistyvät keskustan palvelujen läheisyys ja oma rauha viihtyisän sivukadun varrella. Viime vuosina uudistuneen ja edelleen kehittyvän Raision keskustassa on pikkukaupungin sympaattista tunnelmaa lähellä luontoa ja merta. Vierestä kulkevat linja-autot vievät jouhevasti paitsi Naantaliin myös Turun keskustaan niin opintojen kuin töiden ja kulttuurin pariin. Autolla yhteydet ovat niin ikään hyvät, ja esimerkiksi Helsingin suuntaan lähtö on vaivatonta. Vapaa-ajalle naapurusto tarjoaa mitä mainioimmat virkistysmahdollisuudet: Sellon välittömästä läheisyydestä löytyy muun muassa uimahalli sekä Kerttulan liikuntakeskus, jonne pääsee viihtyisästi kävelyteitä pitkin.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2019
Taloyhtiö:
Raision Sello
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
51
Tontin vuokraaja:
2
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Turku

  • Maariankatu 1, 20100 TURKU
  • Puh: 0800 418 500
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio