Kohde

Kuvaus

Muuttovalmis puukerrostalo jokirannan kupeessa

Linnanfältin kotikortteli tarjoaa uudesta kodista haaveilevalle jotain ihan uutta. Aurajokirannan ja Turun linnan kupeeseen ensimmäisenä asettunut Lyhdynkantaja on nyt muuttovalmis.

Asunto Oy Turun Linnanfältin Lyhdynkantaja edustaa historialliseen keskustamiljööseen istuvaa arkkitehtuuria ja modernia puurakentamista parhaimmillaan. Laadukas uudiskohde sijaitsee rauhallisella paikalla kehittyvässä naapurustossa, Turun linnan ja sataman kupeessa vain korttelin päässä Aurajokirannasta. Lyhdynkantajan puukerrostalo on uniikki uudiskohde, joka huokuu omaleimaista tunnelmaa, ekologisia arvoja, kodikkuutta ja lämpöä. Mukavaa yhteisöllisyyttä tarjoaa suojaisa ja autoton sisäpiha, jonka kauniiden istutusten ja oleskelualueiden lomassa aika tuntuu pysähtyvän. Lyhdynkantaja saa yksinkertaisesti hyvälle tuulelle. Näihin muuttovalmiisiin koteihin kannattaa tutustua nyt.

Huolellista suunnittelua ja viimeisteltyjä ratkaisujaTurun Linnanfältin Lyhdynkantajan tunnelmallisissa kodeissa asuminen on ihanan huoletonta ja turvallista. Tässä arvonsa säilyttävässä uudiskohteessa hinta-laatusuhde on kohdallaan, vastike kohtuullinen ja sijainti omalla tontilla. Uusien kotien suunnittelussa on mietitty arjen sujuvuutta ja asumisen helppoutta, mikä näkyy esimerkiksi tasokkaana varusteluna. Lämpimän harmonista tunnelmaa luovat suuret ikkunat ja ikkunaseinän valkolakattu puupinta sekä valkolakattu parkettilattia. Kaikissa kodeissa on lattialämmitys ja ovipuhelin. Autopaikat löytyvät maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee mukavasti hissillä omaan kotikerrokseen. Lyhdynkantajassa arki rullaa myös autotta – asutaanhan Linnanfältin kotikorttelissa vain parin kilometrin päässä keskustan palveluista. Myös pyörällä liikkuminen on helppoa ja kulkuyhteydet toimivat. Kotikorttelin ympärille muotoutuu lähivuosina viihtyisä naapurusto, joka ihastuttaa ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja erityisellä tunnelmallaan.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2019
Taloyhtiö:
Turun Lyhdynkantaja
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
57
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Turku

  • Maariankatu 1, 20100 TURKU
  • Puh: 0800 418 500
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio