Kohde

Kuvaus

Tornatorin alue, Etelä-Lahden Hennalassa, henkii vanhaa lankarullatehtaan henkeä. Alue on yhdistelmä vehreää luontoa ja uusia, laadukkaita kerrostaloja, jotka yhdessä sinetöivät alueen huolitelluksi kokonaisuudeksi. Valmistuvan korttelialueen sydämenä toimii monimuotoinen korttelipiha puistokalusteineen ja viheristutuksineen. Korttelipihan penkeillä on mukava istuskella ja leppoisasti rupatella naapureiden kanssa. Lapset saavat leikkiä amfiteatterimaisen hiekkalaatikon turvallisessa ympäristössä.

Korttelin jokaisella talolla on oma erillinen ulkoiluvälinevarasto kiehtovine viherkattoineen ja punaisine tiiliseinineen. Historialliset punaiset tiilet on hyödynnetty aikoinaan alueella toimineesta lankarullatehtaasta. Näin uusi ja vanha yhdistyvät upealla tavalla.

Sijaintinsa puolesta Lahdessa, Tornatorin alue ja muuttovalmis Asunto Oy Lahden Torna ovat mainiolla paikalla. Lyhyen matkan päästä löytyvät monenlaiset harrasteet. Alle puolen tunnin kävelymatka keskustaan Lahden torille, samoin itään päin mentäessä monipuoliseen Launeen kauppakeskittymään tai uuteen Lahden Matkakeskukseen. Aivan loistavat kulkuyhteydet omalla autolla kaikkiin ilmansuuntiin takaa nopean liikkumista arjessa. Ulkoilijalle Tornatorin alue on unelma lenkkimaastoineen ja avantouintiinkin on mahdollisuus reilun 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Asunto Oy Lahden Torna puistoalueineen luo miellyttävän asumisympäristön erilaisiin elämäntilanteisiin. Soita 0800 97 200 (maksuton) ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi tai kysy lisätietoja.

KOTISI RAKENTAJA

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Käyttö aloitettu:
Maaliskuuta 2020
Aloituspäivä:
Joulukuuta 2018
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2019
Taloyhtiö:
Asunto Oy Lahden Torna
Kerrosten määrä:
Autopaikkoja:
16 erillisinä osakkeina myytävää autokatospaikkaa, 11 taloyhtiön hallinnassa olevaa piha-autopaikkaa sekä 1 vierasautopaikka.
Muuta taloyhtiöstä:
RAKENNUSTAPASELOSTE

betoni


PALVELUT

Keskustan, Launeen ja Hennalan palvelut lähellä


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


KÄYTTÖ- JA LUOVUTUSRAJOITUKSET

Rajoituksia: on.


PESUTILOJEN KUVAUS

Allas, allaslaatikosto, peilikaappi, suihkuseinä, vaatekoukustot sekä wc-paperiteline.


KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Suunnitelmien mukaiset tehdasvalmisteiset vakiokalusteet. Kalusteiden ovet maalattuja mdf-ovia, työpöytien kannet ABS-reunanauhaisia laminaattitasoja.


SAUNAN KUVAUS

Katto ja seinät: kuusipaneli, lauteet: lämpökäsiteltyä kuusta, sähkökiuas.


VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone


KATTOTYYPPI

pulpettikatto/kumibitumikermi


ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpö
Huoneistoja yhteensä:
32
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Hartela Etelä-Suomi Oy | Lahti

  • Vesijärvenkatu 31c, 15140 LAHTI
  • Puh: 0800 97 200
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio