Kohde

Kuvaus

Valitse uusi laatukoti eloisasta naapurustosta

Nyt myynnissä uusia koteja Kultarikonpuiston elämää sykkivään kotikortteliin. Muuttovalmis Helmililja kutsuu hyvälle paikalle Tikkurilan palvelujen äärelle.

Asunto Oy Vantaan Helmililja tarjoaa odotettuja uusia koteja hyvällä paikalla Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien kulkuyhteyksien kupeeseen. Omalle tontille asettunut uudiskohde viimeisteli Kultarikonpuiston viihtyisän kotikorttelin kahdella viisikerroksisella kotitalollaan. Osassa kodeista on omat saunat, osassa tilavat parvekkeet. Kaikissa kodeissa on miellyttävä lattialämmitys. Suurista ikkunoista avautuu upeita näkymiä viereisen pientaloalueen yli. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä jäljellä on enää kaksi kotia ja vastaavaa ei ole alueelle lähivuosina tiedossa. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Kultarikonpuiston kotikortteliKultarikonpuiston kotikortteli tunnetaan iloisena ja lämminhenkisenä kotipaikkana, jossa luonto lenkkipolkuineen ja hiihtolatuineen aukeaa lähes kotiovelta. Turvallinen ja suojaisa korttelipiha kutsuu leikkimään, rentoutumaan ja vaihtamaan kuulumisia naapureiden kanssa. Omasta kotitalosta löytyy hyvät varastotilat niin urheiluvälineille kuin lastenvaunuille. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan niin ikään omassa kotikorttelissa ja pyykkihuolto hoituu naapuritalo-Tiukutertussa. Autopaikat on sijoitettu maanalaiseen parkkihalliin.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Toukokuuta 2020
Taloyhtiö:
Vantaan Helmililja
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
53
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio