Kohde

Kuvaus

**Nyt Senaattorissa ennakkovaraajan etu!** Kun teet kauppaan johtavan varauksen huhtikuun loppuun mennessä, saat valita haluamasi edun näistä vaihtoehdoista:
1) Edullinen maksuehto: maksat kaupanteossa vain 15 000 € ja loput myyntihinnasta vasta, kun kotisi valmistuu TAI
2) Lahjakortti kotisi personointiin muutostöillä tai materiaalivalinnoilla. Kortin arvo määräytyy asunnon koon mukaan (2h: 3 000 €, 3h: 4 000 €, 4h: 5 000 €).

Lisäksi saat OP Koti Järvi-Hämeeltä alennuksen nykyisen kotisi välityspalkkiosta.

Rakennamme viihtyisiä kerrostaloasuntoja kauniiseen kanavamiljööseen. Luonnonläheiseltä ja rauhalliselta alueelta on hienot rantamaisemat Vesijärven ja Päijänteen suuntaan. Rantapuiston kävelyteiden lisäksi Asikkalan keskusta, koulut ja päiväkodit ovat modernin hissitalon lähellä.

Senaattorin remonttihuolettomassa kodissa keittiön ja olohuoneen muodostama avara ja valoisa oleskelutila avautuu lasitetulle parvekkeelle. Osassa koteja on myös oma sauna, jossa löylytellä omassa rauhassa.

Tutustu Senaattorin asuntoihin 39,5–91,5 m2. Kun varaat mieleisesi hyvissä ajoin, pääset osallistumaan sen sisustusvalintoihin.

Lähellä-reviirissä elät sujuvaa arkea hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja bussi tuo. Autoa et tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä helppous on jokaisen etuoikeus. Lue lisää: https://www.yit.fi/reviirit

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Ennakkomarkkinoinnissa
Arvioitu valmistusmisaika:
2021
Taloyhtiö:
Asunto Oy Asikkalan Senaattori
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
44
Tontin koko:
3 016,0 m²
Loading...

Ota yhteyttä

YIT Suomi Oy, Asuntomyynti Lahti

  • Askonkatu 2, 2. krs, 15100 Lahti
  • Puh: 020 433 4325
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio