Kohde

Kuvaus

Kanavan varrella – Tutustu Tampereen Ranta-Tampellan Kaplaniin

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tampereen Ranta-Tampellaan rakennetaan nyt unelmia, jotka harvoin toteutuvat. Täällä paistatellaan päivää helteen lämmittämällä uimarannalla ja heitetään talviturkit kanavan raikkaassa järvivedessä, nautitaan kahvit retkikupista laiturilla ja lähdetään illaksi keskustaan syömään. As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanissa asut modernissa kodissa kanavan varrella – omassa rauhassa mutta lähellä kaikkea. Omalle tontille rakentuvassa, yhdeksänkerroksisessa Kaplanissa on yhteensä 52 asuntoa, joissa on huoneita yhdestä kolmeen. Näissä toimivissa ja hyvinvarustelluissa kodeissa asuminen on helppoa ja arjessa on välimerellisen lomakohteen leppoisaa tunnelmaa. Kanavakorttelin viihtyisä sisäpiha kohoaa kävelykatujen yläpuolelle, suojaan katseilta ja tuulelta.

Talon alimmassa kerroksessa on vilvoitteluterassillinen yhteissauna ja naapuriin hieman myöhemmin rakentuvasta avantosaunasta pääsee muutamalla askeleella kanavan virkistävään veteen. Asukkaiden käytössä on myös yhteisiä sup-lautoja, jotka pääsevät käyttöön pihan eteen aukeavassa kanavassa.

Pienellä omarahoitusosuudella kiinni uuteen kotiin! Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, loput kattaa yhtiölaina. Myyntihinnasta 25 % maksetaan kaupantekohetkellä ja 75 % valmistumisen yhteydessä. Loppuosa velattomasta hinnasta on yhtiölainaa, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeen muodossa. Yhtiölainaa voi myös halutessaan maksaa pois asunnon valmistumisen yhteydessä.

Lue lisää: skanska.fi/kaplan

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Taloyhtiö:
As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere
Loading...

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Tampere

  • Verstaankatu 1, 33100 TAMPERE
  • Puh: 0800 150051
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio