Kohde

Kuvaus

Asu vuosi ilmaiseksi! Kun teet kaupat Helsingin Talvitammen kodista 15.12.2020 mennessä, maksamme puolestasi 12 kk vastikkeet (hoito-, pääoma- ja tontinvuokravastikkeen). Koskee vain uusia varauksia.

Varaa yksityisesittely ja tule tutustumaan Talvitammen muuttovalmiisiin koteihin!

Talvitammen kodit sijaitsevat Kuninkaantammen uudella asuinalueella Keskuspuiston kupeeseessa. Alueen keskustassa on viihtyisiä kävelykujia, katuaukioita, kylätalo sekä päiväkoti.

Talvitammen kerrostalo ja rivitalo muodostavat korttelimaisen sisäpihan viereisen Metsätammen kanssa. Kerrostalossa on myös asuntoja, joiden yhteydessä on työtila omalla sisäänkäynnillä!

Kerrostalon ensimmäisen kerroksen kodeissa on terassi, ylemmissä kerroksissa on lasitettu parveke. Osassa koteja on oma sauna.

Ekologisesti kestävän Kuninkaantammen keskustaa ympäröivät puistot ja ulkoilualueet. Viereisen Keskuspuiston ulkoilureittejä pitkin pääsee mm. Haltialaan. [Lue lisää uudesta asuinalueesta](http://www.yit.fi/asunnot/helsinki/kuninkaantammi)

Talvitammen asukkaana saat vuorokauteesi enemmän aikaa, kun hankit elämääsi helpottavat palvelut kätevästi YIT Plussan palvelutorilta. Apua arjen rutiineihin siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin tarjoavat huolella valitut ja luotettavat palveluntarjoajat. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset YIT Plussaan kaupanteon yhteydessä.

Lähellä-reviirissä nautit sujuvasta arjesta hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Autoa et tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely virkistää. Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. [Lue lisää reviireistä](http://www.yit.fi/reviirit)

Tutustu Helsingin Talvitammen monipuoliseen kotivalikoimaan, valitse mieleisesi koti ja ota yhteys asuntomyyntiimme!

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
2019
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Talvitammi
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
5
Tontin koko:
2 941,0 m²
Loading...

Ota yhteyttä

YIT Suomi Oy, Asuntomyynti Helsinki keskusta

  • Arkadiankatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 020 433 2990
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio