Kohde

Kuvaus

Porin Karjaranta on arvostettu asuinidylli Kokemäenjoen suiston vehreissä maisemissa.

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Nyt erinomaiselle paikalle virran varrelle on rakenteilla uusia tasokkaita kaupunkikoteja. Kahdeksankerroksinen Baritoni on arkkitehtuuriltaan arvokkaan ympäristönsä veroinen. Talon muotokieli on selkeä ja ajaton, tummanpuhuvaa julkisivua elävöittävät värikkäät yksityiskohdat.

Baritoniin rakennetaan 37 kotia 22 neliön yksiöistä 78,5 neliön kolmen huoneen koteihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi. Kolmioiden tilava parveke avautuu Kokemäenjoen suuntaan. Pohjakerroksen kodeissa on ihastuttavat terassit. Baritoniin tulee lattialämmitys, joka tuo tasaisen pehmeää lämpöä kaikkialle kotiin ja mahdollistaa korkeat ikkunat, joten maisemat tulevat osaksi kotia.

Kaikissa kolmioissa ja lähes kaikissa kaksioissa on oma sauna. Käytännöllisyyttä arkeen tuovat ensimmäisen kerroksen kerhotila kuntoiluvälineineen, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto, jossa on kätevä kurapiste polkupyörän tai likaisten tassujen pesuun. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat autokatoksissa tai pihamaalla.

Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, lopun kattaa yhtiölaina, jota maksetaan kuukausittain pääomavastikkeen muodossa. Lainaa voi myös lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Oma tontti.

Tutustu tähän kotiin tarkemmin osoitteessa: www.skanska.fi/baritoni

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
2020
Taloyhtiö:
As. Oy Porin Baritoni
Autopaikkoja:
21
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
37
Loading...

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Turku

  • Itäinen Rantakatu 60, 20810 TURKU
  • Puh: 0800 155 511
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio