Kohde

Kuvaus

Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilke on persoonallinen, näyttävä kuusikerroksinen kerrostalo, joka rakentuu uudelle merelliselle asuinalueelle Laajasalon viereen, Helsingin keskustan vastarannalle. Kruunuvuorenranta on suunniteltu ja rakennettu ihmisille, jotka haluavat elää raikkaammalla tavalla lähellä kaupunkia.

Tämä 58 asunnon uudiskohde meren äärellä täysin uudistuneessa ympäristössä tarjoaa vaikuttavat puitteet luonnonläheiseen kaupunkielämään. Aivan kivenheiton päässä voi kalastaa, uida tai lenkkeillä metsäpolulla.

Tulevan rantabulevardin paraatipaikalle nouseva Kruunuvuorenrannan Pilke muodostaa yhdessä naapuriyhtiöiden kanssa korttelikokonaisuuden, jossa on panostettu yhteisiin tiloihin. Kerhohuoneen kahvilamainen oleskelutila ja viihtyisä piha yhdistävät korttelin asukkaita ja luovat mukavia kohtaamispaikkoja. Kruunuvuorenrannan Pilkkeen saunatila sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja tarjoaa myös vilvoittelumahdollisuuden kattoterassilla merimaisemasta nauttien.

Kruunuvuorenrannan Pilkkeen kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, perinteinen parveke tai oma terassi, katto- tai pihatasossa. Kuudennen kerroksen asunnot ovat erityisiä, sillä ne on rakennettu katolle kaksikerroksisiksi huoneistoiksi ja niissä on omat kattoterassit.

Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä perheasuntoihin (28,5-105,5 m2).

Alustavan suunnitelman mukaan asunnot ovat muuttovalmiit alkuvuodesta 2021.

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Aloituspäivä:
Kesäkuuta 2019
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2020
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilke
Kerrosten määrä:
Autopaikkoja:
Pihakannen alla sijaitsevassa autohallissa on 25 autopaikkaa, joista 6 on varustettu sähköauton latauspisteellä. Yksi autopaikka on varattu yhteiskäyttöautolle.
Muuta taloyhtiöstä:
LIIKENNEYHTEYDET

Julkinen liikenne taittuu kahdella liityntäbussilla mm. Herttoniemen metroasemalle. Henkilöautoliikenne Kruunuvuorenrantaan kulkee Herttoniemen liikenneympyrän kautta.


PALVELUT

Laajasalon palvelut mm. ruokakauppa, apteekki, terveysasema ja kirjasto. Myös Kruunuvuorenrannasta löytyy ruokakauppa.


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


PESUTILOJEN KUVAUS

Allaslaatikosto, peilikaappi valolla, suihkukulma, pyyhekoukut ja wc-paperiteline. Tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle.


KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Suunnitelmien mukaiset tehdasvalmisteiset kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas. Liesikupu, integroitu induktioliesitaso, integroitu erillisuuni, jääkaappipakastin, astianpesukone ja varaus mikrolle.


VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Pesula ja kuivaushuone sijaitsevat A-portaan sisääntulokerroksessa. Sauna pukuhuonetiloineen sijaitsee B-portaan 6. kerroksessa ja on yhteiskäytössä viereisen Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välkkeen kanssa.


ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys.
Huoneistoja yhteensä:
58
Tontin vuokraaja:
3
Loading...

Ota yhteyttä

Hartela Etelä-Suomi Oy | Helsinki

  • Ilmalantori 1, 00240 HELSINKI
  • Puh: 0800 93 200
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio