Kohde

Kuvaus

Tyylikkäitä koteja loistosijainnilla

Myynnissä lisää odotettuja, uusia kerrostalokoteja elämää sykkivään Kalevaan. Paletti 2 asettuu suositun kotipaikan ytimeen, kattavien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle.

Tampereen Kalevan Paletti 2 viimeistelee Bonava-kotien komean kokonaisuuden viihtyisässä Kalevan Paletin kotikorttelissa. Kahdeksankerroksisen uudiskohteen kodit on suunniteltu arjen sujuvuutta silmällä pitäen ja luonnonvaloa hyödyntäen. Paletti 2:n raikkaat kodit kutsuvat nauttimaan rennosta oleskelusta myös kotien ulkotiloihin, sillä kaikkien kotien parvekkeet ja terassit ovat savuttomia. Sisustussuunnittelijamme on valinnut Paletti 2:n uusiin koteihin ajattoman vaaleansävyisen modernin sisustustyylin tammiparketteineen.

Ihanan huoletonta arkea omassa kotikorttelissaKalevan Paletin kotikorttelista muotoutuu yhteisöllinen, turvallinen ja mukavan viihtyisä kotipaikka, jossa arjen sujuvuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Paletti 2:n yhteisiin tiloihin tulee muun muassa Postin automaatti, taloyhtiön saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä näppärä kurapiste, jossa puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunun renkaat. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle, josta on esteetön sisäyhteys omaan kotikerrokseen. Tilava hissi helpottaa liikkumista. Lisäherkkuna kortteliin varataan oma säilytystila autonrenkaille. Arki Kalevan Paletissa sujuu myös ilman omaa autoa, sillä loistavien liikenneyhteyksien lisäksi asukkaiden käyttöön tulee kaksi yhteiskäyttöautoa. Arjen kiireiden lomassa on mukava vetäytyä rentoutumaan autottomalle ja viihtyisän vehreälle korttelipihalle, joka puhuttelee niin leppoisasta kesäpäivästä nautiskelevia aikuisia kuin toimintaa ja leikin riemua kaipaavia perheen pienimpiäkin. Tervetuloa mukavaan naapurustoon.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2020
Taloyhtiö:
Tampereen Paletti 2
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
75
Tontin vuokraaja:
2
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Tampere

  • Hämeenkatu 15, 33100 TAMPERE
  • Puh: 0800 411 110
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio