Kohde

Kuvaus

Tähtitornin Flygeliin on valmistunut syksyllä 2019 yhdeksän korkealuokkaista ja uniikkia arvokotia. Vanha tennishallirakennus on muutettu asuinrakennukseksi ja samanaikaisesti asuntojen alle on rakennettu kolmitasoinen autohalli. Kiinteistö on uudistettu nykyaikaan vanhaa kunnioittaen. Rakennuksen suojeltu ulkoarkkitehtuuri on palautettu alkuperäiseen asuunsa.
Asuntojen varustelussa ja kaikissa materiaaleissa tarjoamme laatua ja tyylikkyyttä.

Tähtitornin Flygel sijaitsee Helsingin Ullanlinnassa kauniin ja suojaisan Tähtitorninmäen puiston reunalla, vain lyhyen kävelymatkan päässä meren rannasta.

Tähtitornin Flygel on rakennettu vuonna 1916 osaksi isompaa asuintalokokonaisuutta. Rakennuttajana toimi laivanvarustaja, kauppaneuvos Lars Karl Krogius ja suunnittelijoina olivat tunnetut arkkitehdit Armas Lindgren ja Bertel Liljeqvist. Taloon kytkeytyvä pihasiipi on rakennettu jo 1800-luvun alkupuolella ja siinä toimi Helsingin merikoulu vuosina 1825-1918.

Tähtitornin Flygelin erityispiirre on, että se tehtiin alunperin tennishalliksi. Kauppaneuvos Krogius tunnettiin yleisesti innokkaana urheilumiehenä ja itsekin taitavana tenniksen pelaajana. Mutta ennen kaikkea Krogius rakennutti tennishallin lahjaksi nuorelle vaimolleen Sigrid Liljeqvistille.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Muuttovalmis
Arvioitu valmistusmisaika:
Elokuuta 2019
Taloyhtiö:
Bostadsaktiebolaget Bergmansgatan 11, Helsinki
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Auratum Asunnot Helsinki Oy

  • Erottajankatu 19 B, 00130 Helsinki
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio