Kohde

Kuvaus

Esittelyt työmaalla esittelytilassa os Laivastokatu 3.
Oy Lappeenrannan Majakka on kaupungin korkein kotitalo, asumisen uusi uljas suunnannäyttäjä ja katseenkääntäjä. 12-kerroksisen talon jokaisessa kodissa on oma sauna ja lasitettu parveke – täällä voit vilvoitella löylyjen jälkeen omalla parvekkeella Saimaan järvimaiseman ääressä. Modernisti varustellun tornitalon energialuokka on A. Katolla on aurinkopaneelit ja jokaisella autopaikalla sähköauton latauspiste. Kuka olisi uskonut, että näin mukava asuminen voisi olla myös ympäristöystävällistä?

Arki kaupungin korkeimmassa kotitalossa on enemmän kuin odotit. Majakka rakennetaan Pallo-Tyysterniemen vehreisiin maisemiin, Saimaan rantaan. Näissä kodeissa nautitaan seesteisen tunnelman ja vilkkaan kaupunkielämän täydellisestä tasapainosta. Ainutlaatuisen asumisen kruunaa järvimaisema, joka aukeaa kaupungin korkeimman kotitalon jokaiselta parvekkeelta.

Majakan kotien koot vaihtelevat kätevistä kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin. Suuri osa kodeista on kulma-asuntoja, joissa on yllin kyllin luonnonvaloa. Kaksiota suuremmissa kodeissa on oman saunan lisäksi erillis-wc. Lisäksi kodeissa on reilusti säilytystilaa niin eteisessä kuin makuuhuoneissakin. Asuinneliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle.

Myös arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähimpään kauppaan kävelet ruokaostoksille muutamassa minuutissa ja keskustaankin on vain puolentoista kilometrin matka. Pyörällä matkan taittaa hyviä kevyen liikenteen väyliä pitkin. Bussikin pysähtyy ihan kotinurkilla.

Kodin myyntihinta on pienimmillään 30 % sen velattomasta hinnasta, lopun kattaa yhtiölaina, jota maksetaan kuukausittain pääomavastikkeen muodossa. Lainaa voi myös lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Oma tontti.

Lue lisää: skanska.fi/majakka

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
2021
Taloyhtiö:
As. Oy Lappeenrannan Majakka
Autopaikkoja:
20 autokatospaikkaa, 32 tolppapaikkaa
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
52
Loading...

Ota yhteyttä

Skanska Kodit Lappeenranta

  • Toikankatu 4, 2 krs., 53100 LAPPEENRANTA
  • Puh: 0800 140 140
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio