Kohde

Kuvaus

Helsingin Smoltin kaupunkikodit rakennetaan toisena kolmen taloyhtiön upeasta kokonaisuudesta. Capellanrannassa sijaitsevan talon merenpuoleinen sivu on rannan suuntainen. Rantapromenadi, pienvenelaiturit ja mereen johtavat portaikot tekevät rannasta ainutlaatuisen. Ja mikä parasta – kaikista Smoltin huoneistoista on merimaisemat!

**Kantakaupungin parhaat puolet**
Smoltin sijainti on todeksi tullut urbaaniunelma! Kauppakeskus, koulu, päiväkoti, terveys- ja hyvinvointikeskus sekä metroasema ovat vieressä. Kalasataman kaikki palvelut sekä Suvilahti ja Teurastamo ovat kävelymatkan päässä. Mustikkamaalle ja Korkeasaareen pääsee Isoisän siltaa pitkin. Yhteydet paranevat entisestään, kun alueelle suunnitteilla oleva raitiovaunureitti valmistuu.

**Merinäköala!**
Smoltin nautinnollisesta maisema-asunnosta on näkymät Verkkosaarenrannan laguuniin. Hyvin varustetussa asunnossa on mm. koko kodin levyinen lasitettu parveke ja lattialämmityksen lisäksi lattiaviilennys. Osassa huoneistoja on oma sauna. Tutustu monipuoliseen valikoimaan (28,5–126,5 m2), valitse mieleisesi ja ota yhteys asuntomyyntiimme.

Smoltin kotien asukkaana saat vuorokauteesi enemmän aikaa, kun hankit elämääsi helpottavat palvelut kätevästi YIT Plussan palvelutorilta. Apua arjen rutiineihin siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin tarjoavat huolella valitut ja luotettavat palveluntarjoajat. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset YIT Plussaan kaupanteon yhteydessä.

Rannalla asut tyylikkäästi ja nautit rantaluonnon kauneudesta ja rauhasta joka päivä. Täällä arki huuhtoutuu pois ja mieli löytää tyvenen. Lue lisää: https://www.yit.fi/reviirit

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
2021
Taloyhtiö:
Asunto Oy Helsingin Smoltti
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
6
Tontin koko:
3 228,0 m²
Loading...

Ota yhteyttä

YIT Suomi Oy, Asuntomyynti Helsinki keskusta

  • Arkadiankatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 020 433 2990
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio