Kohde

Kuvaus

Uusia koteja Laajasalon merellisiin maisemiin

Helsingin Kaiku 1 tuo odotettuja uusia koteja Laajasalon keskustakortteliin. Hyvän mielen asunnot asettuvat Yliskylään kauppakeskus Saaren naapuriin, kivenheiton päähän rannoista ja luontopoluista.

Miltä kuulostaisi upouusi koti Laajasalon keskeisimmältä paikalta? Asunto Oy Helsingin Kaiku 1 tarjoaa huoletonta uudisasumista ja rentoa yhteisöllisyyttä vehreän saaren sydämessä. Omalle tontille asettuvan nelikerroksisen uudiskohteen suunnittelussa on panostettu monipuoliseen huoneistovalikoimaan, hyvään varusteluun sekä laadukkaisiin pintamateriaaleihin. Tehokkaiden yksiöiden ja kaksioiden lisäksi Kaiku 1:een tulee runsaasti kolmioita sekä isompia perheasuntoja. Osa asunnoista toteutetaan uudenlaisina Duo-koteina, jotka joustavat elämäntilanteen mukaan. Lasitettujen parvekkeiden lisäksi tarjolla on upeita terasseja sekä näppäriä ranskalaisia parvekkeita. Kaikkiin koteihin tulee miellyttävä lattialämmitys. Kaiku 1:n uudet kodit ovat jo rakenteilla, joten toimi nyt ja löydä omasi.

Toiveiden kotikorttelissa elämä maistuuLaajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille nousee lähivuosien aikana komea viiden uudiskohteen muodostama kotikortteli. Talojen keskelle muotoutuu suojaisa yhteispihojen kokonaisuus ja piharaitin varrelta löytyykin aikanaan niin turvallinen sopukka lasten leikeille kuin energiseen arkeen kannustavia toiminnallisia alueita. Ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä kotitalon saunaosastolle rentoutumaan. Yhteistiloista löytyy niin ikään pesutupa, kuivaushuone, kerhotila, Postin automaatti sekä runsaasti säilytystilaa pyörille ja ulkoiluvälineille. Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotikerrokseen kuin varastotiloihin. Jokaisella autopaikalla on lämpöpistoke valmiina ja erillisellä sopimuksella mahdollisuus sähköauton lataamiseen. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Joulukuuta 2020
Taloyhtiö:
Helsingin Kaiku 1
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
31
Tontin vuokraaja:
1
Loading...

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio