Kohde

Kuvaus

Urbaania sykettä Keskuspuiston äärellä

Postinkantaja 2:n Hitas-kodit on myyty loppuun, mutta tulossa on lisää huolettomia Bonava-koteja samaan kotikortteliin. Tutustu ja löydä uusi kotisi tulevaisuuden suosikkialueelta.

Helsingin Postinkantaja 2 tuo odotettuja Hitas-asuntoja huippupaikalle urbaaniin Postipuistoon. Ihastuttavan uudiskohteen huoneistovalikoimasta löytyy koteja kaupunkiyksiöistä aina neljän huoneen perhekoteihin. Helsingin kaupungin uusien Hitas-asuntojen markkinointi- ja myyntiohjeen mukaisesti lapsiperheillä on etusija perheasuntoihin, joita ovat kolme huonetta ja sitä suuremmat asunnot. Lapsiperheellä tarkoitetaan hakijataloutta, johon kuuluu hakuhetkellä vähintään yksi alaikäinen lapsi. Lisäksi hakijatalous saa lapsiperheen aseman raskauden ja vireillä olevan adoption perusteella. Perheasunnot, joihin lapsiperheillä on etusija, ovat myös kaikkien muiden hakijoiden haettavissa.

Kotikorttelin ilojaPostipuiston kotikorttelissa nautitaan vahvasta yhteisöllisyydestä. Korttelin asukkaiden iloksi tulee harvinaislaatuisia kaupunkiasumisen iloja, kuten viljelypalstoja ja -laatikoita, pyöränhuoltopiste sekä korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantoimintoineen. Postinkantajan kotitalon yhteistiloista löytyy mm. pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat niin urheiluvälineille kuin lastenvaunuille sekä runsaasti pyöräpaikkoja. Osa huoneistokohtaisista irtaimistovarastoista sijoitetaan omaan kotikerrokseen. Vuokrattavat autopaikat sijoitetaan kotitalon viereen erilliseen pysäköintirakennukseen. Kaikki paikat varustetaan pikaliittimellä, johon asukas voi halutessaan ostaa sähköauton latauslaitteen.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Arvioitu valmistusmisaika:
Marraskuuta 2020
Taloyhtiö:
Helsingin Postinkantaja 2
Kerrosten määrä:
Muuta taloyhtiöstä:
HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma
Huoneistoja yhteensä:
57
Tontin vuokraaja:
2

Ota yhteyttä

Bonava Suomi Oy, Helsinki

  • Töölönlahdenkatu 2, 00100 HELSINKI
  • Puh: 0800 055 58
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio