Kohde

Kuvaus

Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsinki on tyylikäs, nykyaikainen kuusikerroksinen kerrostalo. Tämä 79 asunnon talo merellisessä ja yhteisöllisessä ympäristössä luo hulppeat ja viihtyisät puitteet modernille kaupunkielämälle. Talosta löytyvät monitoimitila, saunaosasto, pesutupa sekä kuivaushuone. Taloyhtiössä on myös neljä liiketilaa, joista osaan rakennetaan ravintolavalmiudet. Autopaikat 42 kpl sijaitsevat kätevästi läheisessä pysäköintilaitoksessa.

Talo sijaitsee uudella Saukonlaiturin alueella. Saukonlaiturin alue on saanut nimensä vanhasta hiililaiturista. Ennen nyt jo väistyneen sataman maatäyttöjä, paikalla sijaitsi Saukko-niminen saari. Alueelle suunnitellaan venepaikkoja asukkaille ja viehättäviä rantareittejä. Ikkunoista avautuvat näkymät asunnosta riippuen joko eurooppalaista tunnelmaa henkivälle Saukonkanavalle, avaruutta kaupunkikuvaan tuovalle Bermudankolmio-aukiolle tai yhteisölliselle sisäpihalle.

Jätkäsaaren Potkurista löytyy asuntoja eri elämäntilanteisiin aina yksiöistä neliöihin (22,0-117,0 m2). Oleskelutilaa on mukavasti, sillä asunnoissa on yhdistetty avokeittiö osaksi olohuonetta. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Miellyttävä lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja helpottaa sisustamista.

Yhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Voit halutessasi maksaa tontin huoneistokohtaisen lunastusosuuden, ja vapautua tontinvuokravastikkeesta. Erillinen tontinvuokravastike on 5,29 euroa/m2/kk, joka ei sisälly hoito- eikä rahoitusvastikkeeseen.

Kohde on myynnissä ja rakenteilla. Arvioitu valmistumisaika on kesä 2021.
Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Taloyhtiön perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Rakennusvaihe:
Rakenteilla
Aloituspäivä:
Lokakuuta 2019
Arvioitu valmistusmisaika:
Elokuuta 2021
Taloyhtiö:
Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsinki
Kerrosten määrä:
Autopaikkoja:
Pysäköintipaikat sijaitsevat erillisessä pysäköintirakennuksessa korttelissa 20068. Pysäköintilaitoksen käytöstä ja huollosta vastaa pysäköintiyhtiö, jonka osakkaiksi korttelin asunto-osakeyhtiöt liittyvät. Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsingille on varattu 42 nimeämätöntä autopaikkaa, jotka jäävät yhtiön hallintaan. Näihin sisältyy sähköauton latauspaikkoja ja liikuntaesteisille tarkoitettu pysäköintipaikka.
Muuta taloyhtiöstä:
RAKENNUSTAPASELOSTE

Ulkoseinät ovat pääosin betonirakenteisia sandwich-elementtejä


LIIKENNEYHTEYDET

Hyvät julkisen ja kevyen liikenteen yhteydet. Helsingin keskustaan pääsee heposti ratikalla, jalan tai Baanaa pitkin pyörällä. Ruoholahden metroasemalta yhteydet niin itään kuin länteenkin. Länsiterminaalista sujuu matka laivalla Tallinnaan pari


PALVELUT

Päivittäistavarakauppojen lisäksi Jätkäsaaren asukkaita palvelevat erilaiset erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat sekä palveluyritykset mm. ympärivuorokautiset postipalvelut sijaitsevat Verkkokauppa.comin yhteydestä. Alueen kasvaessa palveluntarj


HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO

Oma


PESUTILOJEN KUVAUS

LED-valaisin, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, suihkuseinä, pyyhekoukut, wc-paperiteline, tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.


KEITTIÖN KALUSTEIDEN JA VARUSTEIDEN KUVAUS

Suunnitelmien mukaiset tehdasvalmisteiset kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas, liesikupu, induktioliesitaso ja kiertoilma-kalusteuuni. Kalustepeitteinen astianpesukone, jääkaappipakastin sekä varaus mikroaaltouunille.


VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT

Yhtiöön kuuluu asukkaiden yhteiskäyttöön tuleva yhteiskäyttötila sekä talosauna terassilla. Asuntokohtaiset irtainvarastot sijaitsevat 1. ja 2.kerroksessa.


KATTOTYYPPI

Vesikatteena on bitumikermikate.


ANTENNIJÄRJESTELMÄT

Kaapeli-tv


LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Lämmitysmuotona kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys pl. PH, S:n lattian etuosa ja WC / WC/KHH, joissa on huoneistokohtaisella sähköllä toimiva lattian mukavuuslämmitys. Osassa PH:ta on lisäksi vesikiertoinen patterilämmitys
Huoneistoja yhteensä:
79
Tontin vuokraaja:
3
Loading...

Ota yhteyttä

Hartela Etelä-Suomi Oy | Helsinki

  • Ilmalantori 1, 00240 HELSINKI
  • Puh: 0800 93 200
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio